• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ροκάδες δεν υπάρχουν εδώ μέσα;

Spark

Member
Οι Nightstalker είναι ελληνικό ροκ συγκρότημα. Κινούνται στο χώρο του stoner rock και desert rock.

Last edited:

Spark

Member
σε εμένα δεν αρέσει ο Σακις Τολης ούτε γουστάρω την λύτρωση. είναι γνωστό πως ο θεός πέθανε, έκανε overdose και πήγε κατευθείαν στην κόλαση, εκεί γίνεται το καλό πάρτυ. ξενέρωτος ο παράδεισος είναι ένα μέρος σαν την Ελλάδα γεμάτο με ηλικιωμένους που έχουν αλτσχάιμερ και ψηφίζουν πάντα τους καραγκιόζηδες.

Last edited:

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
σε εμένα δεν αρέσει ο Σακις Τολης ούτε γουστάρω την λύτρωση. είναι γνωστό πως ο θεός πέθανε, έκανε overdose και πήγε κατευθείαν στην κόλαση, εκεί γίνεται το καλό πάρτυ. ξενέρωτος ο παράδεισος είναι ένα μέρος σαν την Ελλάδα γεμάτο με ηλικιωμένους που έχουν αλτσχάιμερ και ψηφίζουν πάντα τους καραγκιόζηδες.
το έχω ringtone στο κινητό μου 🤘

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Επιστροφή στις συναυλίες μετά από δεν ξέρω και γω πόσο καιρό. Ένα δίδυμο απ'το Λονδίνο ουσιαστικά η μία τραγουδάει και παίζει κιθάρα και η άλλη μπάσο, έχουν και ντραμς αλλά είναι δευτερεύοντα. Ο ήχος του μπάσου είναι το κάτι άλλο. Μόνο στους rage against the machine με πορώνει το μπάσο τόσο πολύ. Είναι και οι 2 ο ορισμός του έρωτα με την πρώτη ματιά. Θα ήθελα να τις δω στο Λονδίνο, πιστεύω θα γίνεται κόλαση απ'τον κόσμο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom