2 Οκτωβρίου 2020 #1.442 Señor_Nada Member Μηνύματα 1.644 Likes 9.238 Ταξίδι-Όνειρο Άβυσσος Μιας κι ανακοινώθηκε ότι οι AC DC βγάζουν νέο υλικό καιρός να μπαίνουμε στο κλίμα!
8 Οκτωβρίου 2020 #1.443 D dazed New Member Μηνύματα 2 Likes 13 Επόμενο Ταξίδι Ισλανδία Ταξίδι-Όνειρο Κούβα Το έχω λιώσει το τελευταίο των Fontaines, πιο κοντά στο indie rock/post-punk Fontaines DC - A Hero's Death Επίσης τα φετινα των παρακάτω ειναι ***** Other Lives Baxter Dury Strokes
Το έχω λιώσει το τελευταίο των Fontaines, πιο κοντά στο indie rock/post-punk Fontaines DC - A Hero's Death Επίσης τα φετινα των παρακάτω ειναι ***** Other Lives Baxter Dury Strokes
13 Οκτωβρίου 2020 #1.445 psilos3 Member Μηνύματα 6.615 Likes 51.131 Επόμενο Ταξίδι ? Ταξίδι-Όνειρο Αναζητείται! Πώς να σωθείς; Ο εξορκιστής στα μάτια σε κοιτάει τώρα. Πως να της πείς ότι μπορείς να ζείς χωρις να σ' αγαπάει τώρα; Πώς να σωθείς... Πώς να σωθείς...
Πώς να σωθείς; Ο εξορκιστής στα μάτια σε κοιτάει τώρα. Πως να της πείς ότι μπορείς να ζείς χωρις να σ' αγαπάει τώρα; Πώς να σωθείς... Πώς να σωθείς...
23 Οκτωβρίου 2020 #1.446 Señor_Nada Member Μηνύματα 1.644 Likes 9.238 Ταξίδι-Όνειρο Άβυσσος Οι θεοί Rotting Christ σε video game soundtrack! Οι δημιουργοί του παιχνιδιού είναι φαν του συγκροτήματος. Δεύτερη φορά που μπαίνουν σε soundtrack παιχνιδιού, το πρώτο ήταν το brutal legend. Μόνο που ακούς την τραγουδάρα το Ze Nigmar στο trailer
Οι θεοί Rotting Christ σε video game soundtrack! Οι δημιουργοί του παιχνιδιού είναι φαν του συγκροτήματος. Δεύτερη φορά που μπαίνουν σε soundtrack παιχνιδιού, το πρώτο ήταν το brutal legend. Μόνο που ακούς την τραγουδάρα το Ze Nigmar στο trailer
10 Νοεμβρίου 2020 #1.448 psilos3 Member Μηνύματα 6.615 Likes 51.131 Επόμενο Ταξίδι ? Ταξίδι-Όνειρο Αναζητείται! Επιστροφή μιας πολύ σπουδαίας μπάντας καο τραγούδι για το πρόσφατο πόλεμο στην Αρμενία
12 Νοεμβρίου 2020 #1.449 giannoula Member Μηνύματα 1.301 Likes 2.449 Επόμενο Ταξίδι who knows??? πάνω που θα το πόσταρα μου το χάλασες.. Ας είναι χαλάλι τους γιατί είναι κομματάρα
12 Νοεμβρίου 2020 #1.450 giannoula Member Μηνύματα 1.301 Likes 2.449 Επόμενο Ταξίδι who knows??? όπως και αυτό αν και το Protect the land μου άρεσε περισσότερο
19 Νοεμβρίου 2020 #1.451 D dazed New Member Μηνύματα 2 Likes 13 Επόμενο Ταξίδι Ισλανδία Ταξίδι-Όνειρο Κούβα Καραντινάτο κομμάτι