jimp
Member
Ποιος είναι ο αγαπημένος σου δίσκος από τους rotting?Μιας και κυκλοφόρησε και νέα δισκάρα πρόσφατα με τίτλο The Heretics, οι τεράστιοι Rotting Christ μελοποιούν τον τεράστιο, αιρετικό μέντορά τους.
Ποιος είναι ο αγαπημένος σου δίσκος από τους rotting?Μιας και κυκλοφόρησε και νέα δισκάρα πρόσφατα με τίτλο The Heretics, οι τεράστιοι Rotting Christ μελοποιούν τον τεράστιο, αιρετικό μέντορά τους.
XμμμμΠοιος είναι ο αγαπημένος σου δίσκος από τους rotting?
Τους προηγούμενους τους έχεις ακούσει;Ας πούμε για εμένα ο Aealo είναι ο χειρότερος.Xμμμμ
Δεν είμαι και η καλύτερη αναφορά για δίσκους ξεκάθαρα, αλλά θα πω το AEALO γιατί έχει το Santa Muerte, to Pir Theontai kai to Noctis Era.
Και για μένα ο μουσακάς είναι εντελώς αδιάφορος ενώ λατρεύω ας πούμε το σπανακόρυζο, σημαίνει αυτό ότι δεν έχω φάει μουσακά; Δεν καταλαβαίνω τη λογική σου.Τους προηγούμενους τους έχεις ακούσει;Ας πούμε για εμένα ο Aealo είναι ο χειρότερος.
Εγώ μία απλή ερώτηση έκανα για να καταλάβω ποιο στυλ τους σου αρέσει και συ άρχισες να μιλάς για φαγητά και λογική.Και για μένα ο μουσακάς είναι εντελώς αδιάφορος ενώ λατρεύω ας πούμε το σπανακόρυζο, σημαίνει αυτό ότι δεν έχω φάει μουσακά; Δεν καταλαβαίνω τη λογική σου.
Από ασιατικό metal εμένα πάντα η αδυναμία μου ήταν το μπαγκλαντεσιανό.Τι γνώμη έχετε για το Μογγολικό heavy metal;
Δεν έχω αντίρρηση, αλλά αναφέρομαι συγκεκριμένα στο Μογγολικό (και πιο συγκεκριμένα στην ένταξη των παραδοσιακών λαρυγγισμών της Μογγολικής μουσικής στο σύνολο).Από ασιατικό metal εμένα πάντα η αδυναμία μου ήταν το μπαγκλαντεσιανό.
Fair enough.Δεν έχω αντίρρηση, αλλά αναφέρομαι συγκεκριμένα στο Μογγολικό (και πιο συγκεκριμένα στην ένταξη των παραδοσιακών λαρυγγισμών της Μογγολικής μουσικής στο σύνολο).