Ρε σεις θα κλείσουμε 20 χρόνια φέτος

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Εγω προτεινω να κλεισουμε ενα χωρο ή συνεδριακο χωρο ,περα απο την κλασσικη πιτα ,ας πουμε εναν χωρο δικο μας και να θυμηθουμε ολοι μαζι στιγμες απο τα τοσα χρονια travestories.Aστειες στιγμες,προσωπικες ιστοριες μελων και να γινει μια γενικοτερη αναδρομη των τοσων χρονων οσο αφορα το φορουμ σαν φορουμ αλλα και ταξιδιωτικες στιγμες μελων.Η πιτα να γινει κανονικοτατα στο εξαιρετικο leroi γιατι περασαμε πολυ ωραια ,αλλα να γινει και ενα επετειακο travelstories συναντηση.Σιγουρα μου αρεσε σαν ιδεα να υπαρχει και το μικροφωνο ,οπως ακουσα μια ιδεα απο αλλο μελος πιο πανω.
Και σαν highlight να γινει με ενα zoom και ζωντανη συνδεση με τον Defkalion.

Προτεινω να γινει μαζεψουμε χρηματα ο καθενας οτι μπορει κατι πολυ ελαχιστο ,ωστε το δωρο ειτε πιτα ειτε λαχνος να ειναι ενα πολυ καλο ταξιδιωτικο δωρο ,κατα προτιμηση ποσο που θα εξαργυρωθει σε ενα αεροπορικο πχ.

bandit650

Member
Μπορεί να γίνει μια ψηφοφορία με πόλεις
Αθήνα
Θεσσαλονίκη
Βόλο
Η οποία άλλη θέλετε.
Να μπει και ημερομηνία όμως αν τελικά γίνει.
Ας πούμε 23/3 για παράδειγμα

@Defkalion ποιος είναι ο μήνας των γενεθλίων;

dammys

Member
Μπορεί να γίνει μια ψηφοφορία με πόλεις
Αθήνα
Θεσσαλονίκη
Βόλο
Η οποία άλλη θέλετε.
Να μπει και ημερομηνία όμως αν τελικά γίνει.
Ας πούμε 23/3 για παράδειγμα

@Defkalion ποιος είναι ο μήνας των γενεθλίων;
21 Σεπτεμβρίου 2005 μέρα που γράφτηκε στο φόρουμ του ο Δευκαλίωνας..

Βάλε και Κρήτη τέλη Σεπτεμβρίου είναι ακόμα καλοκαίρι εδά και είναι μια χαρά από θέμα διαμονής και έχει και 3 αεροδρόμια για να εξυπηρετηθεί κόσμος + πλοία κανονικά και ημερήσια..

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Ντάξει μωρέ. Μη μου δίνετε σημασία έχω μοναξιές ξενιτιάς για κάποιο λόγο. Mid Life crisis μάλλον. Θα μου περάσει όταν πεθάνω.
Μην ανυσηχείς. Ζωή είναι, θα περάσει... :haha:

Teodoro

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγ. Πετρούπολη & Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Τόκιο & Route 66?..
Ντάξει μωρέ. Μη μου δίνετε σημασία έχω μοναξιές ξενιτιάς για κάποιο λόγο. Mid Life crisis μάλλον. Θα μου περάσει όταν πεθάνω.
Άστο, Πρόεδρε..
Αν δεν αλλάξεις ρότα στην mid life crisis, μπορεί και να γίνει mid-to-end of life crisis!
Οπότε, επειδή και το διαφημιστικό του Brisbane ήταν πολύ δελεαστικό, εγώ δηλώνω οπαδός του ταξιδιού στην Αυστραλία για τον εορτασμό.
Και προτείνω χωρίς πολύ σκέψη και το εξής:
Αν μαζευτούμε ακόμα 2-3-4 άτομα, ερχόμαστε εκεί και κάνουμε με τηλε-σύνδεση την γιορτή με τους υπόλοιπους που μπορεί να είναι Αθήνα ή Θεσ/νικη ή Βόλο ή Κρήτη.
Μετά αυτοί θα επιστρέψουν σπίτι τους και εμείς θα συνεχίσουμε την εξερεύνηση της Ωκεανίας!

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Ντάξει μωρέ. Μη μου δίνετε σημασία έχω μοναξιές ξενιτιάς για κάποιο λόγο.
Κανένα πλάνο επίσκεψης στα πάτρια εδάφη υφίσταται ή μπα; :)

Είναι πολύ καλή ιδέα αυτή για το «κάπου στη μέση» και ειδικότερα για Βόλο, συμφωνώ κι επαυξάνω, αν είναι να βάλουμε κάτω ημερομηνίες.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία