Ρε σεις θα κλείσουμε 20 χρόνια φέτος

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Είκοσι χρόνια.

ΕΙΚΟΣΙ.

Τι θα κάνουμε φέτος; πρέπει να κάνουμε κάτι μεγάλο.

Πάρτυ στην Αυστραλία με όλα τα έξοδα πληρωμένα;

Παγκόσμια συνάντηση μελών στο Μονακό;

Συναυλία των metallica αποκλειστικά για τα μέλη μας;

Για πείτε καμιά ιδέα, έτσι να περάσει η ώρα γιατί έχω μοναξιές ξενιτιάς...

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Το αφεντικό τρελάθηκε! Δωρεάν σε όλα τα μέλη ταξίδι στο Περού. Τούρτα γενεθλίων στο Μάτσου Πίτσου και τριήμερο γλέντι στο Κούσκο!

Teodoro

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγ. Πετρούπολη & Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Τόκιο & Route 66?..
Καλησπέρα.
Ξενυχτισμένος και μόλις τώρα πάω να βγω απ' το σπίτι (17:30), μπήκα στο αγαπημένο forum να δω πως πάνε τα πράματα.
Διαβάζω το θέμα, αμέσως διάφορες εικόνες ανά τον κόσμο μου έρχονται κατά νου και επίσης σχεδόν αμέσως σκέφτομαι:
Αν είναι να μαζευτούν 80-100 ταξιδιώτες κάπου στην Γη, μάλλον δεν θα μπορέσουν να πάνε όλοι μαζί εκδρομή από κει και γύρω. Εκτός του εφικτού, και μόνο οι επιθυμίες του καθενός είναι διαφορετικές.
Απ' την άλλη, να πας σ' ένα μέρος και να μείνεις μόνο εκεί, κρίμα θα 'ναι.
Οπότε:
1. Ωραίο θα ήταν να είναι κάπου όμορφα και ν' αξίζει
2. Να έχει υποδομές που να μπορούμε να βρισκόμαστε όλοι μαζί σε συνέλευση
3. Να μπορούν όλοι οι travelstorites και travelstoritisses προαιρετικά να συμμετέχουν σε group που θα φτιάχνουμε, που θα γίνονται για κοντινές ή λίγο μακρύτερες εξορμήσεις περί της βάσης μας. Π.χ. για δυο (2) μέρες και επιστροφή. Ανταλλαγή εμπειριών στο κατάλυμα και σχεδιασμός για την επόμενη εκδρομή, πάλι για κανά δυο ημέρες.
Οπωσδήποτε παίζει ρόλο (όπως πάντα) το budget και ο χρόνος και η διάθεση του καθενός, γι' αυτό μιλάω για προαιρετικά. Δλδ. να είναι κάπου που να είναι όμορφα να κάνεις διακοπές εκεί αλλά να μην είναι απομονωμένο και να δίνει δυνατότητα εκδρομών.
Εγώ ψήνομαι..
Από Απρίλιο - Ιούνιο ή Νοέμβριο-Δεκέμβριο
Προσωπικά, στην Αστραλία, και μόνο να πατήσω στην ήπειρο, θα ήθελα να πάω..
Αν έχει και σαφάρι με τον Crocodile Dundee, κλείνω από τώρα.
:)

Υ.Γ.
Μια άλλη ιδέα θα 'ταν να νοικιάζαμε ένα κάστρο στο νοτο της Γαλλίας ή στην Ανδόρρα.
:)

Last edited:

dammys

Member
Μια ιδέα είναι :

Επειδή πολλοί -πολλές δεν μπορούν να παρευρεθούν σε πίτες λόγω πολλών υποχρεώσεων και επειδή και κάποιοι/ες που παρευρέθηκαν δεν πρόλαβαν/μπόρεσαν να μιλήσουν με πολλούς μια ιδέα είναι κοντά στην επέτειο των 20 χρόνων να μπεις Δευκαλίων σε ένα δωμάτιο π.χ στο ζοομ και να μπορέσουν και όσοι/ες θέλουν να μπουν και αυτοί και να γίνει μια συζήτηση έστω εορταστική . Θα μπορούσαν τα παλιά μέλη να μιλήσουν για διάφορα περιστατικά που θυμούνται κτλ

Πόσο μου άρεσαν στην περίοδο της καραντίνας που κάνατε στο γιουτουμπι διάφορες παρουσιάσεις ταξιδιών κτλ

Καλό το γραπτό αλλά και το ζωντανό έχει άλλη χάρη...

varioAthens

Member
Εγω θα προτεινα να κοψουμε τουρτα καπου αναμεσα σε Αθηνα και Θεσσαλονικη π.χ. Βολο ή Λαρισα ωστε το παρτυ να εχει πανελληνια προσελευση μελων και κεφι 5ημερης… γιατι κακα τα ψεματα: αλλο μετα το παρτυ να εχεις να οδηγησεις/παρεις μετρο κλπ για να επιστρεψεις σπιτι σου και αλλο να εισαι σε διακοπες!

erodios

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Στα φεγγάρια μου!
Μήπως να πουλήσω το φόρουμ;
Και να το πουλήσεις δεν ξέρω αν τα έσοδα θα φτάσουν για τα έξοδα. :haha: Τι εννοώ;
Πάρτυ στην Αυστραλία με όλα τα έξοδα πληρωμένα;
Πρόσεχε τι τάζεις! Πάρτι σ' αυτήν την ανάρτηση, φιλοξενία σε άλλη...
Μην εφησυχάζεις επειδή η Αυστραλία είναι μακριά από την Ελλάδα. :bleh:
Κάποιο πρωινό θα ανοίξεις την πόρτα του σπιτιού σου και θα βρεις από έξω καμιά εκατοστή τραβελστορίτες που δεν θα ξέρεις τι να τους κάνεις!! o_O

Spark

Member
Ο κάθε ένας-μία έχει την άποψη του και τις ιδέες του, γι αυτό γράφουμε εδώ για να προσφέρουμε.
Αυτό που πιστεύω πως λείπει από αυτή την ιστοσελίδα ταξιδιωτικού χαρακτήρα είναι:
οργανωμένες εκδρομές/ταξίδια με συμμετοχή μελών.

Μέσα από οργανωμένες εκδρομές/ταξίδια μπορούν να γίνουν γνωριμίες.
Αναφέρω ως παράδειγμα την λειτουργία ταξιδιωτικών γραφείων και πεζοπορικών γκρουπ (που συμμετέχω), γεμίζουν πούλμαν και με "εισιτήριο" από 25-35€ κάνουν μονοήμερες εκδρομές.

Θα μπορούσατε και εσείς να οργανώσετε εκδρομή αρχικά μονοήμερη και βλέπετε πως θα πάει.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.825
Μέλη
39.588
Νεότερο μέλος
Stavrosbou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom