XRISTOS71
Member
καταπληκτική ενημέρωση απο traveller μπράβο
Σην Τοσκάνη ήταν η πρώτη φορά που πήγα. Να φανταστείς ήταν η πρώτη φορά που πήγαινα στη φλωρεντία. οπότε γυρίσαμε αρκετά καλά (η φλωρεντία χρήζει επανάληψης) τα σημαντικότερα σημεία της, όπως Σιέννα , Πίζα , Φλωρεντία , Σαν τζιμινιάνο.Πήγαμε όμως και στα παράλια (Λιβόρνο , Βιαρέτζιο) και στη Λούκα η οποία μου άρεσε τρομερά.Τόσο η παλιά πόλη (κλεισμένη μέσα σε τειχη τα οποία είναι τόσο φαρδειά που ο κόσμος κάνει βόλτα πάνω τους με τα πόδια ή με ποδήλατα) όσο και η νέα έξω από τα τείχη , αποπνέουν μία τρομερή γλύκα. Μου άρεσε πολύ και η Σιένα ,μου έβγαζε όμως κάτι πιο αυστηρό και σκληρό από τη Λούκα. Βέβαια η Λούκα είναι λίγο μακριά από την Ούμπρια.Πηνελόπη καλώς ηρθες.
Θα μαι στην (γειτονική ) Ουμπρια για 15 μέρες ,στο τελος του μήνα.
Δώσε αν θέλεις πληροφορίες για τα αξιοθέατα που επισκέφθηκες και οτι αλλο θεωρήσεις αξιόλογο.
Δεν σας έχω πει να μην βρίζετε στο forum γιατί διαβάζουν και μικρά παιδιά????Επίσης θεωρώ, ότι το φαγητό είναι πάρα πολύ ακριβό και όχι τίποτε το ιδιαίτερο (στην Ελλάδα έχουμε καλύτερες ταβέρνες, καλύτερη ποιότητα και καλύτερες τιμές).
Θα εξαιρέσω τα προιόντα, τα οποία είναι όλα βιολογικά και πραγματικά εξαιρετικής ποιότητας, στις τρατορίες, οστερίες κτλ όμως δεν τρώς και πολύ καλά, ακόμα και σε αυτές που δεν συχνάζουν τουρίστες, αλλά θεωρούνται συνοικιακές.