Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο μέρος στη ρίγα που μπορούμε να αφήσουμε τις αποσκευές μας αν βρεθούμε εκεί αυθημερόν και θέλουμε να γυρίσουμε την πόλη? πχ ντουλαπάκια σε κάποιο σταθμό?
Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο μέρος στη ρίγα που μπορούμε να αφήσουμε τις αποσκευές μας αν βρεθούμε εκεί αυθημερόν και θέλουμε να γυρίσουμε την πόλη? πχ ντουλαπάκια σε κάποιο σταθμό?
συνταξιδιωτες καλημερα.Λογω οτι η αιρ βαλτικ εβαλες απευθειας πτησεις απο θεσαλονικη για ριγα,μου εδωσε μια καλη ιδεα να την καταχωρησω στο εμπρος μερος του μυαλο μου και οχι στο πισω,για εκδρομη στις αρχες ιουλιου που εχω αδεια.εχω 6 μερες στην διαθεση μου και θελω να ρωτησω αν ειναι αρκετες για να βαλω και το βιλνους μεσα?ποση ωρα ειναι η αποσταση ριγα βιλνιους,και απο οτι καταλαβα ο οικονομικοτερος τροπος ειναι το λεοφωρειο?μηπως ξερει κανεις πως λεγεται η εταιρεια που κανει τα δρομολογια?
Νομιζω οτι μπορεις,η διαδρομη ειναι 4,5 ωρες και τα λεωφορεια ειναι της lux express και της simple express που συνεργαζονται κιολας.Αν κλεισεις με την simple οι τιμες ειναι στα 11 ευρω και τα 5 πρωτα εισιτηρια για καθε δρομολογιο ειναι στα 3 ευρω.Αυτα βεβαια εξαφανιζονται πολυ γρηγορα.