efi.hania
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- papua
Χρονια πολλα σε ολους!βλεπω τα περασατε πολυ ωραια.δυστυχως για μενα ετυχε απροοπτο,αλλα εχουμε ολοκληρο καλοκαιρι μπροστα μας.
καταλαβαίνω τι είδους "υποχρεώσεις..." πασχαλιάτικα, για να προτιμήσεις Αθήνα παρά Ηράκλειο την πόλη σου.Αλλά χαλάλι τους...Σουδιανε επειδη ειμαι νεος ακομα,δεν μπορω να σου απαντησω με μηνυμα .. Μακαρι να μπορουσα να ερθω,αλλα ειμαι Αθηνα γιατι σπουδαζω εδω και λογω υποχρεωσεων δεν μπορουσα να κατεβω Κρητη.. αυτες οι συναντησεις γενικοτερα γινονται συχνα;
Οχι xene παιδι μου.....μη ζηλεψεις ακομα κατσε να δεις και τις αλλες φωτο....Εκλεκτη παρεα και εκλεκτοι μεζεδες απ`οτι ειδα στις φωτο!!! Ζηλεψα αλλα δεν μπορεσα ναρθω.
Παντα τετοια φιλοι τραβελστοριτες.!!!
Ελπιζω στην επομενη συναντηση ναμαι μαζι σας,θα κραταω και ταιλανδεζικα μαρουλια (η κατι τετοιο τελος παντων:roll που εχουν αρχισει και φυτρωνουν.
Ναι ελπιζω να μπορω να ειμαι και το καλοκαιρι γιατι εχω και τις εξεταστικες που με κρατανε πισω ..καταλαβαίνω τι είδους "υποχρεώσεις..." πασχαλιάτικα, για να προτιμήσεις Αθήνα παρά Ηράκλειο την πόλη σου.Αλλά χαλάλι τους...
Είναι για φέτος η τρίτη μας συνάντηση. το καλοκαίρι θα γίνουν περισσότερες. Τότε θα έχουμε και τους επισκέπτες μας. κι όταν έρχονται μαζευόμαστε όλη η "οικογένεια" για να τους υποδεχτούμε. κι αν μάλιστα τύχει ναρθεί κάποιο "σημαντικόν πρόσωπο" τότε στρώνουμε και αγκιναρολούλουδα (όπως θα τάλεγε κάποια εδώ...).
θα σε περιμένουμε λοιπόν στην παρέα, να μας πεις και για τις Τρείς Εκκλησιές στη Μεσσαρά, γιατί είναι τα μόνα κατσάβραχα που δεν πήγα ακόμα.
Εφη σε περιμεναμε !!! Ο.κ στην επομενη !!!!! δεν θα ειναι και λιγες το καλοκαιρι !!!!Χρονια πολλα σε ολους!βλεπω τα περασατε πολυ ωραια.δυστυχως για μενα ετυχε απροοπτο,αλλα εχουμε ολοκληρο καλοκαιρι μπροστα μας.
Και βεβαια μπορεις να ερθεις !!!!!Είδα τις φώτο σας και...ζήλεψα...πολύ ωραίο το μαγαζί, το φαγητό...όσο γιατην παρέα είμαι σίγουρη οτι ήταν η καλύτερη! Θέλω κι εγώ! Πότε κάνετε συναντήσεις και πού?
Μπορώ να έρθω?