LULLU
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- το ψαχνω....
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νιγηρας-Μαλι
...renata!!!!!!!!! xene!!!!!!!!!!!!!!!! που ειστε????? ξυπνηστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ξεχνα τα Χανιωτικα κουλουρακια που θα εφερνες....θες τις φωτο του μαγαζιου??????...renata!!!!!!!!! xene!!!!!!!!!!!!!!!! που ειστε????? ξυπνηστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
... κρυψτο κρυψτο μην το ακουσει το αφεντικο!!!!Ξεχνα τα Χανιωτικα κουλουρακια που θα εφερνες....θες τις φωτο του μαγαζιου??????
Φανταστικη πανακοτα !!!! θα ξεπεσουμε στα κουλουρακια ????? Θες να το μαθει ο Samion και να με πεταξει εξω απο τους Ιταλοφιλους ????
και τη 16η Ιανουαρίου.....Άντε Soudiane θα κάνουμε top 3! και στις 3 τελευταίες συναντήσεις, σταθερά οι δυο κρητίκαροι παρόντες!!! (ά όχι, λάθος, εγώ έχασα την Θεσσαλονίκη...)
Καλά, Ρενάτα και Φανή δεν θα μας τιμήσουν?
Ευχαριστουμε πολυ Παναγιωτη......δεν πεταγεσαι για μια τσικουδια ???? Δυο βηματα ειμαστε.....και δεν εχουμε και κανενα guest star.....φιλοι μου κρητικοι
Απο Μαγιορκα σας ευχομαι καλα να περασετε
να σου πω καλα θα ηταν αλλα με καλει το καθηκονΕυχαριστουμε πολυ Παναγιωτη......δεν πεταγεσαι για μια τσικουδια ???? Δυο βηματα ειμαστε.....και δεν εχουμε και κανενα guest star.....
για υπενθύμισε μου, αυτή από Ολλανδία;;εγω θα ερθω μαζι με την αργυρω.
Οχι βρε δεν ειναι η amandab.... η Argiro ειναι Χανιωτισα νεα αφιξη στο φορουμγια υπενθύμισε μου, αυτή από Ολλανδία;;