• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πώς θα συγκεντρώσετε χρήματα για ένα μεγάλο ταξίδι;

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Αμα μου δωσετε ολα τα μελη (περιπου 10000) απο ενα ευρω, τα μαζεψα στο πι και φι και την κανω για Φωκλαντ!!!
αν το μοιρασουμε εγω θα σε δωσω ρε συ

giannoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
Συγνώμη ρε παιδιά ποιοι είναι αυτοί που πληρώνονται ακόμα υπερωρίες;;;;;;;;;;;;;

varioAthens

Member
Συγνώμη ρε παιδιά ποιοι είναι αυτοί που πληρώνονται ακόμα υπερωρίες;;;;;;;;;;;;;
Αυτό σε εντυπωσίασε? Όλο το τόπικ είναι σουρεάλ!
Πως θα συγκεντρώναμε λεφτά για ένα μεγάλο ταξίδι?
Υπάρχει άλλος τρόπος εκτός από "δουλεύω-αποταμιεύω-κάνω προγραμματισμό?" :roll:
Αλλά τι λέω? Υπάρχει και ο άλλος τρόπος "βγάζω κάρτες... παίρνω δάνεια... μετά κλαίγομαι"

ktp

Member
Επόμενο Ταξίδι
Surprise...!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
Πάντως εμείς με τον άντρα μου τελευταία κάνουμε 2 ταξίδια το χρονο (ανα 6μηνο) ένα τον Μάρτιο και ένα τον Σεπτέμβριο. Οπότε μόλις τελειώσει το ένα ταξίδι αρχίζουμε να μαζεύουμε λίγο λίγο για το επόμενο και μόλις βγει μία καλή προσφορά, το κλέινουμε. Έως τώρα βέβαια αφορά ταξίδια στην Ευρώπη, γιατί φαντάζομαι αν στραφούμε σε άλλη ήπειρο θα μειωθεί στο 1 ταξίδι τον χρόνο. Αυτή η λογική πάντως της αποταμίευσης λιγο λιγο και ψαξιμο καλης προσφοράς, μας έχει βολέψει αφάνταστα!!! (και με το λίγο λίγο στην άκρη, μεχρι την μερα της αναχώρησης έχεις βγάλει όλα τα έξοδα σου χωρίς να σου έχει φανεί σαν μεγάλο έξοδο);)

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
εναλλακτικα διαβαστε το [FONT=ARIAL,GENEVA,VERDANA][FONT=arial, helvetica, san serif]Vagabonding: An Uncommon Guide to the Art of Long-Term World Travel, by Rolf Potts.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom