• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πόσο χαίρομαι που γίνομαι μέλος της ομάδας

sgian76

New Member
Καλησπερα παιδιά.

Λέγομαι Σταύρος Γιαννιός, είμαι 34 χρονών παντρεμένος με 3 όμορφα παιδάκια (τριδυμάκια) και μια υπέροχη σύζυγο...

Η σχέση μας με τα ταξίδια θα έλεγα αρκετά καλή...
Προπαιδιών μήνα του μέλιτος Μαλδίβες, επόμενο Σεπτέμβρη Μαυρίκιο!
Επίσης έχουμε επισκεφτεί Γερμανία (Βερολίνο,Λειψία,Χάλε), Λονδίνο, Ουαλία λόγω σπουδών και φυσικά Βαρκελώνη μόλις τον Γενάρη που μας πέρασε...

Τώρα βέβαια με τα παιδιά όσο πάει και μικραίνει η διάρκεια των ταξιδιών και η βδομάδα είναι όνειρο θερινής νυκτός...αλλα γενικά και όσο το αντέχει η τσέπη μας τα σαββατοκύριακα ή οι μονοήμερες είναι κάτι το αρκετά συχνό για μας τους 5.

Μεγάλη ανακάλυψη παιδιά οι παππούδες και οι γιαγιάδες....αφού καταφέρνουν και κρατάνε 3 παιδάκια....ΗΡΩΕΣ!!!!

Αυτά τα ολίγα με εμένα και θα αρχίσω να ποστάρω αμέσως γιατί έχω αρκετά να ρωτήσω για το ταξίδι μας στην Αιώνια Πόλη σε 15 ημέρες...

χαχαχα

Χάρηκα που σας συστήθηκα πολύ παιδιά και συνταξιδιώτες

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
αγαπητέ Σταύρο καλώς όρισες στη μεγάλη μας παρέα,πρώτα απ όλα να είστε γεροί και αγαπημένοι καί εσείς καί οι παπούδες σας και καλά σας ταξίδια.

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
:welcome2: sgian 76 !
Όμορφα σχέδια για την όμορφη οικογένεια σου !:) Όλα να σας έρχονται πάντα ευνοϊκά, για να συνεχίζετε τις εξορμήσεις σας !:D

kon_gav

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία!
Ταξίδι-Όνειρο
όλος ο πλανήτης ΓΗ !
Να χαίρεσαι την οικογένεια σου Σταύρο και φυσικά εύχομαι πολλά πολλά ταξίδια!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Καλως ηρθες Σταυρο.
Ωραια τα ταξιδια προ οικογενειας ,αλλα και τα επομενα με την οικογενεια σου δινουν αλλες χαρες.
Με ταξιδιαρηδες γονεις ,ειμαι σιγουρη οτι και τα παιδακια σου θα αγαπησουν τα ταξιδια.

PAPI_9

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είμαστε στην έρευνα....
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
Kαλως όρισες Σταύρο. Να είστε πάντα καλά, και να ταξιδεύετε οικογενειακώς.:clap:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom