Elena2508
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ??
- Ταξίδι-Όνειρο
- N. Υόρκη
Να διευκρινίσουμε όμως τι back pack παιρνουμε και για ποσες μέρες...Σε κάθε ταξίδι μου παίρνω μονάχα ένα backpack και είμαι γυναίκα..δυστυχώς δεν έχουν όλοι το προνόμιο να κουβαλάνε επιπλέον βαλίτσα. Κάποιοι υπολογίζουν και τα 10-30€ διαφορετικά μπορεί να μην είχαν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν.
Γιατί άλλο να ταξιδεύεις με το δωρεάν επιτρεπόμενο σχολικό σακίδιο 40x20x25 (Ryanair) για 7 -10 μέρες, άλλο με το backpack των 8-10 kg, 55x40x20 cm που το έχουμε πληρώσει ως 2η χειραποσκευή - αλλά το θέλουμε στην πλάτη και ελαφρύ για να μην σέρνουμε τροχήλατη χειραποσκευή - και άλλο το δωρεάν backpack της easyJet...
Ξέρεις, υπάρχει χαώδης διαφορά περιεκτικότητας ανάμεσα στα τρία!!
Επίσης, είναι άλλη η αύξηση του κόστους για ένα τετραήμερο εάν πληρώσεις για 2η χειραποσκευή των 8 ή 10 kg (45-50 € επιπλεον) που ίσως και να μην την χρειάζεται κάποιος, και άλλη η αύξηση του κόστους για ένα ταξίδι 7-10 ημερών.
Εγώ πάντως θα μπορούσα δυνητικά να πάω ένα καλοκαιρινό ταξίδι 8 ημερών με ένα backpack 8-10 kg που θα το είχα πληρώσει ως 2η χειραποσκευή, αλλά δεν θα μπορούσα να πάω με ένα σχολικό σακίδιο για τόσες μέρες.
Για χειμώνα βέβαια δεν θα μπορούσα γιατί δεν θα έμπαινα στη διαδικασία πλυσίματος πουλόβερ...