3 Φεβρουαρίου 2011 #73 zmaria Member Μηνύματα 1.335 Likes 1.202 Επόμενο Ταξίδι Ρώμη (αμήν) Ταξίδι-Όνειρο Κούβα,Περού,Ν.Αφρική Δύο και για μένα και βλέπουμε. Όποιες ιστορίες και να μπουν και σε οποιαδήποτε μορφή το βιβλίο θα αξίζει. Τόσες και τόσες ώρες έχουμε φάει εδώ μέσα
Δύο και για μένα και βλέπουμε. Όποιες ιστορίες και να μπουν και σε οποιαδήποτε μορφή το βιβλίο θα αξίζει. Τόσες και τόσες ώρες έχουμε φάει εδώ μέσα
3 Φεβρουαρίου 2011 #75 ioanna balla Member Μηνύματα 1.355 Likes 565 Επόμενο Ταξίδι geneva!!! Ταξίδι-Όνειρο αμερική τωρα το ειδα το θέμα για τις παραγελείες.....1 για το προσωπικό μου αρχείο,την βιβλιοθήκη μου..και μετα βλέπουμε.... αα..καλυτερα βαλτε 2.....
τωρα το ειδα το θέμα για τις παραγελείες.....1 για το προσωπικό μου αρχείο,την βιβλιοθήκη μου..και μετα βλέπουμε.... αα..καλυτερα βαλτε 2.....
4 Φεβρουαρίου 2011 #76 babaduma Member Μηνύματα 5.057 Likes 7.820 Επόμενο Ταξίδι terra incognita Ταξίδι-Όνειρο α του Κενταύρου Αν συμπεριλαμβάνονταν και δική μου ιστορία μέσα, θα έλεγα "βάλε 10". Επειδή όμως δε θά'χει, ας μείνουμε στα 3 - για αρχή.
Αν συμπεριλαμβάνονταν και δική μου ιστορία μέσα, θα έλεγα "βάλε 10". Επειδή όμως δε θά'χει, ας μείνουμε στα 3 - για αρχή.
4 Φεβρουαρίου 2011 #77 SkullFlower Member Μηνύματα 518 Likes 97 Επόμενο Ταξίδι Barcelona- Perpignan Ταξίδι-Όνειρο Peru Θα έχει τελειώσει ΤΟ νησί μέχρι να το πάρουμε απόφαση και σιγά που δεν θα είναι μέσα!
4 Φεβρουαρίου 2011 #78 babaduma Member Μηνύματα 5.057 Likes 7.820 Επόμενο Ταξίδι terra incognita Ταξίδι-Όνειρο α του Κενταύρου SkullFlower said: Θα έχει τελειώσει ΤΟ νησί μέχρι να το πάρουμε απόφαση και σιγά που δεν θα είναι μέσα! κλικ για όλη την παράθεση... Φήμες ότι οι συντελεστές συζητούν τη μεταφορά του στη μεγάλη οθόνη από γνωστούς σκηνοθέτες και παραγωγούς διαψεύδονται ως τέτοιες - προς το παρόν!
SkullFlower said: Θα έχει τελειώσει ΤΟ νησί μέχρι να το πάρουμε απόφαση και σιγά που δεν θα είναι μέσα! κλικ για όλη την παράθεση... Φήμες ότι οι συντελεστές συζητούν τη μεταφορά του στη μεγάλη οθόνη από γνωστούς σκηνοθέτες και παραγωγούς διαψεύδονται ως τέτοιες - προς το παρόν!
5 Φεβρουαρίου 2011 #79 makisg Member Μηνύματα 4.916 Likes 16.737 Επόμενο Ταξίδι Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο. Ταξίδι-Όνειρο Νησιά Φίτζι και μην ξεχάσετε το δικό μου το θέλω με ιδιόχειρες αφιερώσεις απο όλους τους συμμετέχοντες με ιστορίες.
και μην ξεχάσετε το δικό μου το θέλω με ιδιόχειρες αφιερώσεις απο όλους τους συμμετέχοντες με ιστορίες.
6 Φεβρουαρίου 2011 #80 beba Member Μηνύματα 33 Likes 4 Επόμενο Ταξίδι Νικήσιανη Ταξίδι-Όνειρο Σαμοθράκη,Ανταρκτική άλλα 2 για μένα
6 Φεβρουαρίου 2011 #81 Pandora Member Μηνύματα 2.803 Likes 961 Επόμενο Ταξίδι θα δείξει... Ταξίδι-Όνειρο Ιαπωνία Φτάσαμε τα 123...
7 Φεβρουαρίου 2011 #82 PopiTzil Member Μηνύματα 89 Likes 13 Επόμενο Ταξίδι ........... Ταξίδι-Όνειρο Γαλλική Πολυνησία,Κούβα.. Τουλάχιστον 2 και για εμένα και βλέπουμε!!
7 Φεβρουαρίου 2011 #83 Giotap17455 Member Μηνύματα 95 Likes 11 Ταξίδι-Όνειρο Γαλλική Πολυνησία 2 και για μένα..