Μας αρεσουν τα ταξιδια παντα τα προγραμματιζαμε μονοι μας και δεν πηγαιναμε με γκρουπ.Δυστυχως ομως με μια απολυση στο σπιτι και με ενα μισθο πλεον που πρεπει να καλυψει τα εξοδα τεσσαρων ατομων δεν θα παμε φετος στο εξωτερικο αλλα ουτε και εσωτερικο.Διαβασα οτι με οικονομια μπορεις ανετα να ταξιδεψεις αρκει να μην θελεις ακριβα ξενοδοχεια συγνωμη μηπως ζω σε αλλη χωρα και οι μισθοι στην Ελλαδα ειναι μεγαλοι;
προσεξε απο που θα κοψεις γιατι θα σε πουνε μιζερηΑν υπηρχε βαθμολογητης για εκθεσεις στα "εκτος θεματος" θα γινοτανε χαμος...
Το πως ξεκιναει μια κουβεντα απο αλλου κι αλλου καταληγει και στο τελος ¨τσακωνομαστε" για το υποθετικο του θεματος,ειναι φοβερο...
Δεν μιλησε κανεις για τετοιες καταστασεις,εννοειται πως οι βασικες αναγκες ειναι πανω απολα!!!
Μιλαμε για το αν οι περικοπες σας κανουν να αγχωνεστε και να σκεφτεστε να κοψετε απο τα ταξιδια σας. Εννοειται πως οταν ο αλλος δεν εχει, δεν παει πουθενα,και πολυ σωστα ειπε και η renata,εδω δεν τιθεται θεμα εξυπναδας..
Αλλα λεμε...π.χ εγω ειμαι μισθωτη,ε τωρα με την μειωση αυτη μπορει να κοψω απο καπου,αλλα απο τα ταξιδια με τιποτα!~!!!! Τωρα αν μιλαμε για απολυση,εννοειται πως δεν τιθεται θεμα ταξιδιου..
Εκτος αν μεταναστευσουμε ολοι μαζι παιδια...
εγω λεω να κοψω το σινεμα...δεν κανουν και ωραιο ποπ-κορν πλεον...
Μόλις έκλεισα και το πέμτο ταξίδι γαι φέτος :τέλος Οκτωβρίου Αλσατία (για 5η φορά την τελευταία δεκαετία)Strasburg,Colmar,Selestat,Ingelstadt και φυσικά Freiburg (αν και αυτό δεν είναι στην Αλσατία ή κάνω λάθος ?)Προσωπικά η οικονομικη κρίση δεν νομίζω να με επηρεάσει (τουλαχιστον προς στιγμήν) στον προγραμματισμό των ταξιδιών μου για το 2010.Πέρυσι μπορώ να πώ (όπως και πρόπερυσι και αντιπροπέρισυ),πως ήταν πράγματι μια "ταξιδιάρικη χρονιά "και το ίδιο φαίνεται να γίνεται και φέτος.Για φέτος απλώς αποφάσισα να κάνω λιγότερα ταξίδια με περισσότερη διάρκεια (Σκέφτομαι το καλοκαίρι να διαθέσω τουλάχιστον ένα μήνα).Απο εκεί και πέρα βλέποντας τους γύρω φίλους μου ,οι περισσότεροι άρχισαν τις περικοπές.