• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πόσα ταξίδια το χρόνο; Τι γίνεται τώρα με την κρίση;

xelidoni

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλια
Ταξίδι-Όνειρο
Χιλή-Ισλανδία
εγώ έχω ήδη ακυρώσει 2 ταξίδια από την αρχή του χρόνου!!! στο τρίτο θα πάθω καρδιακό... και είμαι και μικρούλα ! μάλλον πρέπει να προσανατολιστώ επαγγελματικά διαφορετικά!

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
Μας αρεσουν τα ταξιδια παντα τα προγραμματιζαμε μονοι μας και δεν πηγαιναμε με γκρουπ.Δυστυχως ομως με μια απολυση στο σπιτι και με ενα μισθο πλεον που πρεπει να καλυψει τα εξοδα τεσσαρων ατομων δεν θα παμε φετος στο εξωτερικο αλλα ουτε και εσωτερικο.Διαβασα οτι με οικονομια μπορεις ανετα να ταξιδεψεις αρκει να μην θελεις ακριβα ξενοδοχεια συγνωμη μηπως ζω σε αλλη χωρα και οι μισθοι στην Ελλαδα ειναι μεγαλοι;

μα σε τετοιες περιπτωσεις εννοειται πως ταξιδια δυσκολα..αν οχι αδυνατο...
μιλαμε για την περιπτωση που για παραδειγμα, σου μειωνουν καπως τον μισθο...οχι για θεματα απολυσης και αλλα τραγικα της συγχρονης ελλαδας. Ειδικα αν εχεις παιδια

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
καλά έκανες και το ξεκαθάρισες turms !
εδώ ούτε κόντρες κάνομε ούτε το παίζομε άνετοι και ξύπνιοι μερικοί!!
σεβόμαστε την κατάσταση του κάθε ανθρώπου και την εξέλιξη που θα έχει η ζωή του βάσει των οικονομικών του.
Για μένα που έγραψα οτι τα ξεσκίζω δεν σημαίνει οτι τρεχουν τα χρήματα απο τα μπατζάκια μου..απλώς δεν έχω υποχρεώσεις και επιμελώς φροντίζω να μην δημιουργώ!!
Ετσι, η μόνη μου προτεραιότητα είναι ο σκύλος και τα ταξίδια μου!

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Αν υπηρχε βαθμολογητης για εκθεσεις στα "εκτος θεματος" θα γινοτανε χαμος...:haha:
Το πως ξεκιναει μια κουβεντα απο αλλου κι αλλου καταληγει και στο τελος ¨τσακωνομαστε" για το υποθετικο του θεματος,ειναι φοβερο...:haha:
Δεν μιλησε κανεις για τετοιες καταστασεις,εννοειται πως οι βασικες αναγκες ειναι πανω απολα!!!
Μιλαμε για το αν οι περικοπες σας κανουν να αγχωνεστε και να σκεφτεστε να κοψετε απο τα ταξιδια σας. Εννοειται πως οταν ο αλλος δεν εχει, δεν παει πουθενα,και πολυ σωστα ειπε και η renata,εδω δεν τιθεται θεμα εξυπναδας..
Αλλα λεμε...π.χ εγω ειμαι μισθωτη,ε τωρα με την μειωση αυτη μπορει να κοψω απο καπου,αλλα απο τα ταξιδια με τιποτα!~!!!! Τωρα αν μιλαμε για απολυση,εννοειται πως δεν τιθεται θεμα ταξιδιου..
Εκτος αν μεταναστευσουμε ολοι μαζι παιδια...:rolleyes:

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
Αν υπηρχε βαθμολογητης για εκθεσεις στα "εκτος θεματος" θα γινοτανε χαμος...:haha:
Το πως ξεκιναει μια κουβεντα απο αλλου κι αλλου καταληγει και στο τελος ¨τσακωνομαστε" για το υποθετικο του θεματος,ειναι φοβερο...:haha:
Δεν μιλησε κανεις για τετοιες καταστασεις,εννοειται πως οι βασικες αναγκες ειναι πανω απολα!!!
Μιλαμε για το αν οι περικοπες σας κανουν να αγχωνεστε και να σκεφτεστε να κοψετε απο τα ταξιδια σας. Εννοειται πως οταν ο αλλος δεν εχει, δεν παει πουθενα,και πολυ σωστα ειπε και η renata,εδω δεν τιθεται θεμα εξυπναδας..
Αλλα λεμε...π.χ εγω ειμαι μισθωτη,ε τωρα με την μειωση αυτη μπορει να κοψω απο καπου,αλλα απο τα ταξιδια με τιποτα!~!!!! Τωρα αν μιλαμε για απολυση,εννοειται πως δεν τιθεται θεμα ταξιδιου..
Εκτος αν μεταναστευσουμε ολοι μαζι παιδια...:rolleyes:
προσεξε απο που θα κοψεις γιατι θα σε πουνε μιζερη

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Θαρχισω απο την ομπρελα στην παραλια...
θα παιρνω αυτη της βροχης...:bleh::bleh::bleh:

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
εγω λεω να κοψω το σινεμα...δεν κανουν και ωραιο ποπ-κορν πλεον...

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Προσωπικά η οικονομικη κρίση δεν νομίζω να με επηρεάσει (τουλαχιστον προς στιγμήν) στον προγραμματισμό των ταξιδιών μου για το 2010.Πέρυσι μπορώ να πώ (όπως και πρόπερυσι και αντιπροπέρισυ:D:D:D),πως ήταν πράγματι μια "ταξιδιάρικη χρονιά "και το ίδιο φαίνεται να γίνεται και φέτος.Για φέτος απλώς αποφάσισα να κάνω λιγότερα ταξίδια με περισσότερη διάρκεια (Σκέφτομαι το καλοκαίρι να διαθέσω τουλάχιστον ένα μήνα).Απο εκεί και πέρα βλέποντας τους γύρω φίλους μου ,οι περισσότεροι άρχισαν τις περικοπές.
Μόλις έκλεισα και το πέμτο ταξίδι γαι φέτος :τέλος Οκτωβρίου Αλσατία (για 5η φορά την τελευταία δεκαετία)Strasburg,Colmar,Selestat,Ingelstadt και φυσικά Freiburg (αν και αυτό δεν είναι στην Αλσατία ή κάνω λάθος ?)
vie viele der gleich in der luft gegen

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Βρε παιδιά να ρωτήσω κάτι ?είναι εποχές να σταματάμε τα ταξίδια ?με τέτοιες τιμές ?Μόλις βρήκα εισιτήρια για Oσλο των Ιουνιο/Ιούλιο με 130 ευρό πήγαινε έλα και μάλιστα απευθείς απο Θεσσαλονίκη(Norvegian airlines).

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom