GTS
Member
Οι εμβολιασμοί δε νομίζω να σταματήσουν και ποτε.
Αξίζει μόνο για την οικονομία του χρόνου.@psilos3 ετοιμασα ολα τα εγγραφα για την αμφισβητηση. Λεω να την κανω δια ζωσης. Τι λες?
Αυτό από που προέκυψε; Λες να άλλαξε κάτι στη πολιτική της τράπεζας;Αφηνω εδω το οτι τελικα η Alpha Bank δεχεται αμφισβητησεις για αγορες ως 6 μηνες πριν, αρα δεν μπορω να κανω.
Επισης απαιτειται ακυρωση της καρτας, για μια αλλη αμφισβητηση που θελω να κανω για ηλεκτρονικη αγορα μικρου ποσου εμπροθεσμα, κατι που θα με αφησει χωρις καρτα για κανενα μηνα με τις αστοχιες των ΕΛΤΑ. Πολυ μπλεξιμο. Μου προτειναν να αρχισω τις διαπραγματευσεις με το καταστημα μολις ανοιξει, για να μην ακυρωσω την καρτα.Αυτό από που προέκυψε; Λες να άλλαξε κάτι στη πολιτική της τράπεζας;
Η δική μου αγορά έγινε Σεπτέμβριο του 19 και η αμφισβήτηση Μαΐο του 20. Ακολούθησε και δεύτερη μέσα στο καλοκαίρι του 20, για αγορές αεροπορικών εισιτηρίων και πάλι.
Περίεργο. Πριν λίγο καιρό που το ψάχναμε μόνο η eurobank είχε θέσει χρονικό όριο για αμφισβήτηση συναλλαγής.
Αυτό είναι δεδομένο, γιατί θεωρείται και καλά πως η κάρτα έχει γίνει προϊον υποκλοπής. Την έπαθα αντίστοιχα με κάρτα Πειραιώς πέρυσι τον Απρίλιο.Επισης απαιτειται ακυρωση της καρτας, για μια αλλη αμφισβητηση που θελω να κανω για ηλεκτρονικη αγορα μικρου ποσου εμπροθεσμα
Αυτό πάλι γιατί; Σε 10 λεπτά βγαίνει καινούρια, απαιτεί βέβαια φυσική παρουσία σε κατάστημα...κατι που θα με αφησει χωρις καρτα για κανενα μηνα
Οι πιστωτικες δεν βγαινουν απο το καταστημα, ερχονται ταχυδρομικα. Περσι τον Μαρτη που εχασα την καρτα μου, τα ΕΛΤΑ εχασαν την πρωτη που μου εστειλαν, εκανα 1,5 μηνα να παρω καρτα στα χερια μου.Αυτό είναι δεδομένο, γιατί θεωρείται και καλά πως η κάρτα έχει γίνει προϊον υποκλοπής. Την έπαθα αντίστοιχα με κάρτα Πειραιώς πέρυσι τον Απρίλιο.
Αυτό πάλι γιατί; Σε 10 λεπτά βγαίνει καινούρια, απαιτεί βέβαια φυσική παρουσία σε κατάστημα...
(υπάρχει για την εξυπηρέτηση σου και η πολύ καλή λύση της viva).
Θα ανοιξω τοπικ για να δηλωσουν συμμετοχη τα μαντροσκυλα της paefstra.Εμεις, ποτε θα δειρουμε ;