psilos3
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αναζητείται!
1. Θα ήταν πολύ αφελές εκ μέρους μου να σου προτείνω κάποια εταιρεία τις ημέρες που διανύουμε, ειδικά έτσι όπως αλλάζουν τα δεδομένα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι να κλείσεις με όποια δίνει τα καλύτερα voucher και δε θα χεις πρόβλημα μ' αυτό.Επειδή ψάχνομαι να κλείσω με κάποια low cost για τετραήμερο Βιέννη τέλος Σεπτέμβρη ή αρχές Οκτώβρη ποια απο τις τρεις προτείνεις σε σχέση με :
1.Λιγότερες πιθανότητες ακύρωσης εξαιτίας μη πληρότητας και όχι απαγορευτικού φυσικά.
2.Σχέση ποιότητας τιμής σε αποσκευές .Θα είμαστε δύο άτομα και χρειαζόμαστε σίγουρα ή δύο μικρές εκτός από την τσάντα με τα προσωπικά μας αντικείμενα ή μία εικοσάκιλη παραδοτέα στο γκισέ.
3.Ευρυχωρία ( όσο αυτη είναι ευφυκτή) σε εταιρείες low costs. Λόγω ύψους έχουμε και η δύο πρόβλημα με τα πόδια που συνήθως προκαλούν μετατόπιση σπονδύλων στον άτυχο που κάθεται μπροστά !
2. Με όποια βρεις φθηνότερο συνολικά εισιτήριο. Σε όλες η αποσκευή χρεώνεται εξτρα.
3. Δε μου έκανε διαφορά καμία από τις δύο. Με την easyjet δεν έχω πετάξει ακόμα, λόγω των ακυρώσεων. Έχω αντίστοιχα θέματα λόγω ύψους, ωστόσο δεν έχω βρει καμία αεροπορική που να μπορείς να σαι πιο άνετα χωρίς να πληρώσεις για θέσεις με περισσότερο χώρο.