THALIAL
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Γαλλία-Ελβετία
Όταν ακύρωσα την πτήση, μου είχαν στείλει μνμ ότι το αίτημα μου είπε θα ικανοποιηθεί σε διάστημα 50-60 εργάσιμων ημερών. Οι μέρες πέρασαν και από τότε, καμία ανταπόκριση από το petas. Το τελευταίο διάστημα έστειλα τρία μντ με έντονο και κοφτό ύφος. Στο 2ο μνμ μου ζήτησαν όνομα τράπεζας, ΙΒΑΝ και δικαιούχο. Τους τα έστειλα αλλά και πάλι τίποτα για αρκετές ημέρες. Στο τελευταίο μνμ που έστειλα, απαίτησα τα χρήματα, τους εγραψα ότι νιώθω έναν εμπαιγμό από μέρους τους και εάν δεν βάλλουν τα χρήματα που δικαιούμαι θα ενεργούσα ανάλογα. Μετά από δύο ημέρες μου ήρθε μνμ ότι τα χρήματα μπήκαν στον λογαριασμό μου και όντως μπήκαν.Νιωθω λιγο σαν να κλεβω εκκλησια, αλλα σε 3 μερες απο το αιτημα για refund, εγκριθηκε η επιστροφη στον λογαριασμο μου της αξιας των εισιτηριων της wizz. Το αμηχανο ειναι οτι τα μισα χρηματα προερχονταν απο πιστωτικο που πηρα μεσω ξενοδοχειων της booking, κι ομως μου τα επεστρεψαν σε χρηματα.
Ειναι τα πρωτα χρηματα που παιρνω απο εισιτηρια εδω κσι 4 μηνες γιατι τα περισσοτερα ηταν απο ακυρωσεις της κολοσσιαιας Aegean που θελει 3-4 μηνες για τα refund.
@THALIAL εστειλα μια υπενθυμιση στο PETAS, αυτοι ειπαν οτι θα υπενθυμισουν την αερπορικη να στειλει το refund
Στα ποσα μηνυματα υπενθυμισης που εστειλες αποφασισαν να σε εξυπηρετησουν?
Να διευκρινίσω ότι, όπως γράφω και παραπάνω, εγώ ακύρωσα πτήση της aegean πριν πετάξω, άρα ζήτησα πίσω τους φόρους και φυσικά είχα διαβάσει ότι για κάθε αλλαγή η Petas.gr κρατάει προμήθεια 20€/άτομο για οποιαδήποτε αλλαγή πτήσης.
Εάν πρόκειται για ακυρώσεις πτήσεων από τις αεροπορικές, μήπως υπάρχει διαφορετική διαδικασία.