Όποιος έχει κλείσει με Easyjet ας κάνει και μια βόλτα από το site και το λογαριασμό του.
Τώρα διαπίστωσα ότι το ένα σκέλος έχει ακυρωθεί χωρίς ποτέ να ενημερωθώ μέσω email:
View attachment 318398
Βέβαια δε ξέρω γιατί το θεωρεί ανεξάρτητο εισιτήριο από αυτό της επιστροφής, κάτι που δε θα έπρεπε να συμβαίνει μιας και κλείστικαν ενιαία. Δίνει δυνατότητα αλλαγής και voucher στη μία περίπτωση, όχι στην άλλη. Δε ξέρω, ίσως πρέπει να περιμένω να ακυρωθεί και η επιστροφή για να βγάλω σίγουρα συμπεράσματα...
Θεωρητικά το ίδιο με μένα θα γίνει, θα ακυρωθεί εντός των επομένων ημερών.Διάβασα το μήνυμά σου και μπήκα στον λογαριασμό μου. Η πτήση μου είναι 26 Ιουνίου Θεσ/νίκη-Βενετία.
Μόλις έκανα τσεκ-ιν.
Σε νέα αναζήτηση για έκδοση νέου εισιτηρίου για εκείνη την ημέρα, λέει ότι δεν υπάρχουν πτήσεις.
Για να δούμε τί θα γίνει.
Γιατι κανατε τσεκ ιν? Κι η δικη μας ακομη ενεργη φαινεται. Εχει καποιο προνομιο αυτο για επιστροφη χρηματων;Διάβασα το μήνυμά σου και μπήκα στον λογαριασμό μου. Η πτήση μου είναι 26 Ιουνίου Θεσ/νίκη-Βενετία.
Μόλις έκανα τσεκ-ιν.
Σε νέα αναζήτηση για έκδοση νέου εισιτηρίου για εκείνη την ημέρα, λέει ότι δεν υπάρχουν πτήσεις.
Για να δούμε τί θα γίνει.
Εγω πηρα μια απαντηση μεσω της ΥΟΑ οτι σε 90 μερες θα τα παρω. Αντε να δουμεΚαλημέρα σε όλους!
H ryan air έχει επιστρέψει σε κάποιον/α χρήματα μέχρι σήμερα;
Δεν ξέρω αν έχει κάποιο προνόμιο, αλλά θεώρησα καλό να το κάνω.Γιατι κανατε τσεκ ιν? Κι η δικη μας ακομη ενεργη φαινεται. Εχει καποιο προνομιο αυτο για επιστροφη χρηματων;