AntRo
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- All over the world
Οποτε επιβραβευουν τα voucher.. Τελεια! Εγω δεν εχω να κανω με την Aegean. Εχω να κανω με petas και την αεροπορικη Royal Jordanian. Οι 30 εργασιμες που μου ειχαν αναφερει για πιστωση των χρηματων μου εχουν dead line τη Τριτη. Εστειλα προχθες mail υπενθυμισης στο petas αλλα δεν εχω λαβει καμια απαντηση. Θα τους ξαναστειλω Τριτη και αν δεν απαντησουν και τοτε προχωραω και εγω σε αλλα μονοπατια!Kαλησπερα φιλε μου
Ειχες καποια εξελιξη με aegean?Eμενα τελικα χθες μια μερα πριν της 30 μου ηρθε μειλ
απο εταιρεια κ απο ΥΠΑ
Η Ελληνική κυβέρνηση, σε συνέχεια παρόμοιων πρωτοβουλιών και άλλων χωρών της ΕΕ, ψήφισε πρόσφατα νόμο (ΦΕΚ, Τεύχος A’ 84/13.04.2020) που επιτρέπει στις επιχειρήσεις στον τουριστικό τομέα, συμπεριλαμβανομένων των αεροπορικών εταιριών, να εκδώσουν voucher, αντί της άμεσης επιστροφής χρημάτων, σε περιπτώσεις ματαίωσης πτήσης. Την ίδια δυνατότητα προσφέρουμε κι εμείς στην AEGEAN, όπως πολλοί άλλοι αερομεταφορείς. Εδώ, μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη δυνατότητα έκδοσης credit voucher. Συνοπτικά ωστόσο, να σας αναφέρουμε ότι το credit voucher to οποίο θα λάβουν οι επιβάτες μας στο email τους εφόσον καταχωρήσουν επιτυχώς το αίτημά τους μέσω του παραπάνω συνδέσμου, καλύπτει στο ακέραιο το συνολικό κόστος του αρχικού εισιτηρίου τους, συμπεριλαμβανομένης οποιαδήποτε πρόσθετης υπηρεσίας που τυχόν έχει αγοραστεί. Θα έχουν τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσουν για την έκδοση ενός νέου εισιτηρίου για πτήσεις της Εταιρίας μας που θα πραγματοποιηθούν μέσα στους επόμενους 18 μήνες. Αν παρόλα αυτά, το credit voucher δεν εξαργυρωθεί εντός 18 μηνών από την ημερομηνία έκδοσης, το πλήρες ή το υπολειπόμενο ποσό θα επιστραφεί με τη λήξη του, πάραυτα. Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω και τα ειλικρινά πρωτόγνωρα γεγονότα με τα οποία έχουμε έρθει αντιμέτωποι λόγω της πανδημίας, αυτή τη στιγμή, δεν είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε θετικά για πλήρη επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου.
Περιμενω απαντηση απο EUROBANK κ κατι που δεν ειχα σκεφτει αλλα θα κανω τωρα ειναι καταγγελια στην αντιστοιχη Τσεχικη ΥΠΑ μιας κ η πτηση μου ειναι Πραγα Αθηνα.
Αφου η ΥΠΑ πλεον δεχεται καταγγελιες για αλλες ευρωπαικες εταιριες κ οχι την Aegean...