penelopebek
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Οπου λαμπει ο Ηλιος
Εγω απο τις 18:00 ειμαι στην ουρα για το chat......Κι εγω νομιζω ειναι παγιδα για να παρουμε το voucher. Το θεμα ειναι τι κανουμε; Εχω στειλει μνμ με το messenger. Αντε να δουμεΚι εμένα μου ήρθε μαιλ από ryan air για voucher , ενώ έχω κάνει αίτημα για refund και μάλιστα μου έχουν στείλει 3 email επιβεβαίωσης ότι το αίτημα μου προωθείται κανονικά. Νομίζω ότι είναι κάποια παγίδα για να αποδεχτούμε το voucher και να παραιτηθούμε από το refund. Άρα σαν πρώτο βήμα νομίζω ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πατήσουμε το link για το voucher. Το Ρομποτακι που απάντησε για electric wheelchair!!!! Αλλά αντ'αλλων δηλαδή! Μετα απο επιμονή μου είπε ότι θα μιλήσω live με το support και με έχει βάλει στην ουρά και περιμένω. Όταν θα έχω εξελίξεις θα σας ενημερώσω.
Ακριβως τα ιδια. Το θεμα ειναι μηπως επειδη εστειλαν υο μειλ για το voucher ακυρωνεται η αιτηση για επιστροφη. Οποτε θα πρεπει να κανουμε καινουρια.μια απ τα ιδια,τωρα μολις ειδα κι εγω σε ακυρωμενη πτηση που ειχα κανει αιτηση σαν εσενα,και εχω κρατησει ολα τα μαιλ επιβεβαιωσης,οοτι το αιτημα προωθειται κανονικα.διεγραψα το μνμ δεν θελω voucher ουτε παραιτουμε απ το refund.αν εχεις νεοτερα πες μας,εγω με το ρομποτ δεν βγαζω ακρη.