• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πωλείται...

NOSTIMON HMAP

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΙΤΑΛΙΑ?
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΛΟΦΟΝΤΕΝ
Εγώ αν ήμουν Τουρκία θα τα αγόραζα όλα... Και μετά θα το παιζα τρέλα...
Κάπου άκουσα ότι έτσι ξεκίνησαν οι Ισραηλινοί αγοράζοντας από τους άραβες γη και ξεκίνησε η δημιουργία του κράτους.

Πάντως προσοχή γιατί βγαίνουν πολλά νησιά κοψοχρονιά αλλά σε λίγα χρόνια με την άνοδο της στάθμης της θάλασσας θα εξαφανιστούν. Οπότε όχι όπου όπου τα λεφτά σας.

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
Πάντως προσοχή γιατί βγαίνουν πολλά νησιά κοψοχρονιά αλλά σε λίγα χρόνια με την άνοδο της στάθμης της θάλασσας θα εξαφανιστούν. Οπότε όχι όπου όπου τα λεφτά σας.[/QUOTE]

Σε ευχαριστώ πολύ με έσωσες! Και ότι ήμουνα έτοιμος να αγοράσω δυό-τρία, να βρίσκονται!:sharkisland:

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Πάντως προσοχή γιατί βγαίνουν πολλά νησιά κοψοχρονιά αλλά σε λίγα χρόνια με την άνοδο της στάθμης της θάλασσας θα εξαφανιστούν. Οπότε όχι όπου όπου τα λεφτά σας.
Σε ευχαριστώ πολύ με έσωσες! Και ότι ήμουνα έτοιμος να αγοράσω δυό-τρία, να βρίσκονται!:sharkisland:[/quote]

:haha::haha::haha: καλό !!!!

gmavro75

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ταξίδι στο χρόνο
Κάπου άκουσα ότι έτσι ξεκίνησαν οι Ισραηλινοί αγοράζοντας από τους άραβες γη και ξεκίνησε η δημιουργία του κράτους.

Ρε τι πάθαμε... στη καλύτερη θα βουλιάξουμε. Πάντως, έτσι που το καλαμπουρίζουμε δηλαδή, μου έρχεται εκείνη η σκηνή από τον Erik the Viking

Last edited by a moderator:

_antonis_

Member
Πωλητήριο Ελληνικών Νησιών

Δεν ξερω αν έχει ξανασυζητηθεί...

Πάντως για να σας προλάβω, θέλω τον Αγ.Αθανάσιο... Είναι και φτηνός!!
Ελπίζω να μην είναι μούφα το σάιτ και χαθούν οι ελπίδες μου........:bleh::bleh:

greek islands, islands in greece

kwtsoulis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λιμνούπολη
Παιδιά είναι παλιό πώς πωλούνται νησιά.Έχω βρεί παλιότερα σε μεσητικά site,αλλά γνωρίζω και προσωπικά,πως άτομα που έχουν στη κατοχή τους μικρά νησάκια(συνήθως αποκτήθηκαν επι Τουρκοκρατίας) προσπαθούν να τα πουλήσουν εδώ και καιρό.Παράδειγμα αποτελούν οι Εχινάδες νήσοι στο Ιόνιο,ορισμένες απο τις οποίες εδώ και χρόνια ειναι πρός πώληση αλλά τίποτα..

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
αν εξαιρεσουμε νησια που ειναι στα συνορα κλπ κλπ, δεν καταλαβα γιατι τοσος ντορος για ενα νησι στις Σποραδες για παραδειγμα...
τοσα και τοσα κτηματα, σπιτια κ.α. εχουν πουληθει σε ρωσους, ευρωπαιους, βουλγαρους, σερβους κλπ

Aria_C

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στ' αυγά μου :(
Ταξίδι-Όνειρο
Υποσαχάρια Αφρική
πάντως, όποιος ενδιαφέρεται για νησάκι, εγώ έχω 2-3 για σπρώξιμο, σε λογικές τιμές, διαπραγματεύσιμες...
Έλληνας κροίσος με νησί.... 7 γράμματα... :bleh:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh