GTS
Member
Αν ήμασταν Κροίσοι, θα παίρναμε κανά νησάκι προς Βανουάτου μεριά..Ροβινσώνες Κροίσοι, σπεύσατε!!!
Αν ήμασταν Κροίσοι, θα παίρναμε κανά νησάκι προς Βανουάτου μεριά..Ροβινσώνες Κροίσοι, σπεύσατε!!!
Κάπου άκουσα ότι έτσι ξεκίνησαν οι Ισραηλινοί αγοράζοντας από τους άραβες γη και ξεκίνησε η δημιουργία του κράτους.Εγώ αν ήμουν Τουρκία θα τα αγόραζα όλα... Και μετά θα το παιζα τρέλα...
Σε ευχαριστώ πολύ με έσωσες! Και ότι ήμουνα έτοιμος να αγοράσω δυό-τρία, να βρίσκονται![/quote]Πάντως προσοχή γιατί βγαίνουν πολλά νησιά κοψοχρονιά αλλά σε λίγα χρόνια με την άνοδο της στάθμης της θάλασσας θα εξαφανιστούν. Οπότε όχι όπου όπου τα λεφτά σας.
Μπορει να μην ειμαστε Κροισοι αγαπητοι μου..ομως σιγουρα βρισκομαστε σε κριση!Αν ήμασταν Κροίσοι, θα παίρναμε κανά νησάκι προς Βανουάτου μεριά..
Ρε τι πάθαμε... στη καλύτερη θα βουλιάξουμε. Πάντως, έτσι που το καλαμπουρίζουμε δηλαδή, μου έρχεται εκείνη η σκηνή από τον Erik the VikingΚάπου άκουσα ότι έτσι ξεκίνησαν οι Ισραηλινοί αγοράζοντας από τους άραβες γη και ξεκίνησε η δημιουργία του κράτους.
Πάντως προσοχή γιατί βγαίνουν πολλά νησιά κοψοχρονιά αλλά σε λίγα χρόνια με την άνοδο της στάθμης της θάλασσας θα εξαφανιστούν. Οπότε όχι όπου όπου τα λεφτά σας.