Πτήση προς Amsterdam μέσω Κωνσταντινούπολης

Panos21gr

Member
Το μόνο που με ανησυχεί είναι αν θα βρούμε θέσεις και αν θα βολεύουν οι ώρες, διότι 7 πετάμε, άρα πρέπει να είμαστε κατα τις 5 στο αεροδρόμιο.

greg_thess

Member
Θα πάρεις το πρωινό από Κομοτηνή αναγκαστικά.Νομίζω 1 το μεσημέρι περνάει από την πλατεία.Κλείσε εκ των προτέρων.

Edit: 7 το πρωί πετάς;

Panos21gr

Member
7 το απόγευμα πετάω παιδιά, οπότε κατα τις 5 δεν πρέπει να είμαστε στο αεροδρόμιο;
Ελπίζω να έχει πρωί λεωφορείο, αλλα αν έχει μόνο 1 το μεσημερι δεν νομίζω οτι θα προλάβουμε :(

Panos21gr

Member
Μάλιστα.. ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Αύριο πρωί θα συννενοηθώ με τα πρακτορεία. Ελπίζω να αξίζει όλη αυτή η κούραση!

Panos21gr

Member
Μπορείτε να μου προτείνετε πόσα λεφτά να πάρω περίπου; Τα αεροπορικά είναι πληρωμένα. Το ξενοδοχείο όχι, θα τα πληρώσω εκεί (190 ευρώ). Οπότε γύρω στα 600-700 θα είναι καλά; Αν υποθέσουμε ότι δεν θα κάνουμε περιττά έξοδα φυσικά. Θα μείνουμε 5 μέρες

paefstra

Member
Δεν ξεκαθαρίζεις αν τα 600- 700 είναι χωρίς το ξενοδοχείο και αν είναι για 1 ή 2 άτομα, για να σου πούμε.

Panos21gr

Member
Όχι είναι μαζί με το ξενοδοχείο και για 1 άτομο. Ο αδερφός μου θα πληρώσει τα δικά του ξεχωριστά.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.928
Μέλη
39.642
Νεότερο μέλος
Maria Valta

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα