GTS
Member
Για Φεβρουάριο 2025 είναι αργά, όχι νωρίς. Να δείτε αναχώρηση από IST μήπως βρείτε κάτι, αλλά για μπιζ χλωμό (χωρίς να είμαι σίγουρος, δεν έχω κοιτάξει ποτέ για BKK).
Πότε θεωρείς ότι είναι το ιδανικό να κοιτάω;Για Φεβρουάριο 2025 είναι αργά, όχι νωρίς. Να δείτε αναχώρηση από IST μήπως βρείτε κάτι, αλλά για μπιζ χλωμό (χωρίς να είμαι σίγουρος, δεν έχω κοιτάξει ποτέ για BKK).
Δεν μπορώ να καταλάβω τι παιχνίδι παίζουν με τις Business θέσεις στην εξαργύρωση.1 χρόνο πριν. Αλλά θέσεις μπιζνες δύσκολο πια να βρεις, ίσως με Τούρκους αλλά τις ακριβοπληρώνεις.
Ανέκαθεν ήσουν ο σωτήρας μου...Εχει απο Μιλανο οσες θες.
Ναι, γενικά τίποτα. Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι παίζει και για να λύσω την απορία σας, είναι η πρώτη φορά που κοιτάω για ταξίδι μακρινό και φυσικά θα ήθελα να αξιοποιήσω τα μίλια μου.Από Μιλάνο δίνουν μόνο δυο θέσεις, μια διακεκριμένη μια οικονομική ανά πτήση.
Αν κάνει κάποιος αναζήτηση δυο άτομα δεν θα τις δείξει.
Kλείνεις πρώτα τη μια και μετά την άλλη με air india.
Άρα πότε είναι καλά να ξεκινήσω να κοιτάω;θα κοιτάξεις με τους Αιθίοπες από Αθήνα με τα καινούρια δρομολόγια και με 9ωρη στάση στην αντίς.
Με ένα σμπαρο δυο τρυγόνια. Άλλα αργότερα από Φεβρουάριο. Έχουν διαθεσιμότητα για δυο μπίζνες πάντα.