orestcrete
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Iceland
- Ταξίδι-Όνειρο
- New Zealand
Πάτησα το κουμπί υποβολής και το διόρθωσα απευθείαςΓια 4 μερες?
Πάτησα το κουμπί υποβολής και το διόρθωσα απευθείαςΓια 4 μερες?
Εχουμε μελος που πηγε ΝΥ για 2 μερες, αλλα αυτα ειναι για καταδρομεις!Πάτησα το κουμπί υποβολής και το διόρθωσα απευθείας
Εγώ για 4,5 Τετάρτη βράδυ με Δευτέρα πρωί. Όταν έτρωγα τα φοιτητικά μου χρόνια τα 10ωρα στις Μινωικές με sleeping bag για να είμαι Κρήτη για 48 ώρες, το 10ωρο σε Emirates ή United είναι παιχνιδάκιΕχουμε μελος που πηγε ΝΥ για 2 μερες, αλλα αυτα ειναι για καταδρομεις!
Παντως 140.000 μιλια ειναι 10 πηγαινε ελα κοντινα Ευρωπη η 5 μακρινα Ευρωπη.Λοιπόν ερώτηση προς σαινια.. Πρόταση για 2η εβδομάδα του Πάσχα 2023 4-5 μέρες για εξαργύρωση 80.000 μιλίων δικά μου και 60.000 μιλίων της συζύγου;;;
Πολύ ενδιαφέρον το Όσλο στα υποψιν, κοιτάζω για Ολλανδία μήπως βρω κάτι εκείνη την εβδομάδα..Έκλεισα αντίστοιχες μέρες Αθήνα-Μπέργκεν (μέσω Όσλο) και επιστροφή Όσλο-Αθήνα, 60.000 μίλια και 108 φόρους για δύο άτομα. Αν σε ενδιαφέρει Ευρώπη και δεν ψάχνεις κάτι πιο μακρινό.
Θα βρεις Αιντχοβεν σιγουρα, βαλε κι ενα τρενακι και φυγατε.Πολύ ενδιαφέρον το Όσλο στα υποψιν, κοιτάζω για Ολλανδία μήπως βρω κάτι εκείνη την εβδομάδα..
Αμέσως τώρα αυτό θα κάνω... Λέγαμε να πάρουμε αυτοκίνητο καλύτερα!!Θα βρεις Αιντχοβεν σιγουρα, βαλε κι ενα τρενακι και φυγατε.
Η εμπειρια μου λεει οτι τα τρενα τα προτιμουν και οι Ολλανδοι λογω εφιαλτικων τιμων παρκινγκ αλλα εσεις ξερετε.Αμέσως τώρα αυτό θα κάνω... Λέγαμε να πάρουμε αυτοκίνητο καλύτερα!!
Όλα θα μπουν σε πλάνο!Η εμπειρια μου λεει οτι τα τρενα τα πριτιμουν και οι Ολλανδοι λογω εφιαλτικων τιμων παρκινγκ αλλα εσεις ξερετε.
Έλα που δεν βρίσκω τίποτα!! Μα για Τόκιο πχ γιατί δεν τα εμφανίζει στην αναζήτηση;Θα βρεις Αιντχοβεν σιγουρα, βαλε κι ενα τρενακι και φυγατε.