• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πτήσεις με ανταπόκριση

Σμάρω

New Member
Καλησπέρα σας από την όμορφη ρόδο.
θέλω τη βοήθεια σας..
πάω πρώτη φορά νέα Υόρκη ( το ταξίδι των ονείρων μου!!! ) έχω κλείσει ενιαίο εισητηριο από Αθήνα προς κοπεγχαγη με Aegean και έπειτα από εκεί νέα Υόρκη με SAS. Οι 2 εταιρείες συνεργάζονται, έχω κλείσει ενιαίο εισητηριο όπως προ είπα .
θέλω αν κάποιος γνωρίζει Στα σίγουρα ή έχει κάνει αυτό το δρομολόγιο , να με διαβεβαιώσει ότι οι βαλίτσες που θα παραδώσω το Βενιζέλος θα καταλήξουν νέα Υόρκη και δε θα χρειαστώ να τις παραλάβω από κοπεγχαγη καθώς δε προλαβαίνω καν .
Παρακαλώ να μου πείτε μόνο αν γνωρίζετε 100%.
εχω μιλήσει και με Aegean και με SAS , μου είπαν ότι θα πάει τελικό προορισμό αλλά για 100% θα μάθω την ώρα του check in..
Σας ευχαριστώ πολύ!!!!!

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
έχω κλείσει ενιαίο εισητηριο από Αθήνα προς κοπεγχαγη με Aegean και έπειτα από εκεί νέα Υόρκη με SAS.
Όταν το εισιτήριο είναι ενιαίο τότε οι παραδοτέες αποσκευές φτάνουν στο τελικό προορισμό χωρίς να κάνεις κάτι άλλο εσύ. Κατα τη παράδοση των παραδοτέων αποσκευών σου στο Ελ.Βενιζέλος θα σου δώσουν ένα χαρτάκι που θα αναγράφει τους κωδικούς των αεροδρομίων απο τα οποία θα ξεκινήσουν, θα περάσουν και θα φτάσουν οι αποσκευές σου. Φρόντισε να μην το χάσεις μέχρι να πάρεις τις παραδοτέες αποσκευές σου στο τελικό προορισμό. Αν τυχόν συμβεί κάτι στραβό με αυτό το χαρτάκι θα τις αναζητήσεις.

Σμάρω

New Member
Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση .
Ωστόσο αν κάποιος έχει κάνει το συγκεκριμένο δρομολόγιο και γνωρίζει σίγουρα από την εταιρεία , να με ενημερώσει για να μου φύγει το άγχος.. ευχαριστώ!!!

varioAthens

Member
, να με διαβεβαιώσει ότι οι βαλίτσες που θα παραδώσω το Βενιζέλος θα καταλήξουν νέα Υόρκη και δε θα χρειαστώ να τις παραλάβω από κοπεγχαγη καθώς δε προλαβαίνω καν .
Παρακαλώ να μου πείτε μόνο αν γνωρίζετε 100%.
εχω μιλήσει και με Aegean και με SAS , μου είπαν ότι θα πάει τελικό προορισμό αλλά για 100% θα μάθω την ώρα του check in..
Σας ευχαριστώ πολύ!!!!!
Το οτι θα φτασουν οι βαλιτσες στον τελικο τους προορισμο δεν μπορει να το επιβεβαιωσει κανεις γιατι καθημερινα χανονται εκατονταδες αποσκευες στα αεροδρομια.
Γι' αυτο και, όπως σας εχει ηδη απαντησει αλλο μελος του φορουμ σε αλλο τοπικ όπου ξαναρωτησατε το ιδιο πραγμα, πρεπει να κρατησετε τα σχετικα χαρτακια.

Κατα τα λοιπα, ο μονος που μπορει να σας επιβεβαιωσει 100% τι θα γινει στην Κοπεγχαγη (αν θα παραλαβετε αποσκευες ή αν θα πανε απευθειας στο επομενο σκελος της πτησης) εναι οι εταιρειες με τις οποιες ηδη μιλησατε και οπως σας εχουν ηδη πει θα σας ενημερωσουν την ωρα του τσεκ ιν.

Σμάρω

New Member
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Γ αυτό αναφέρω στο μήνυμα μου ότι ψάχνω κάποιον που έχει κάνει τη συγκεκριμένη διαδρομή ή έχει πετάξει με SAS από Αθήνα και ανταπόκριση να μου πει σίγουρα αν του πέρασαν τη βαλίτσα ή όχι.
δε μπορώ να πάω εκεί και να ενημερωθώ τελευταία στιγμή, γιατί αν τυχόν μου πουν να την παραλάβω από Κοπενχάγη και να τη δώσω ξανά θα χάσω τη πτήση μου κ όλο το ταξίδι, οπότε αν δε ξέρω σίγουρα από κάποιον που έχει κάνει ήδη το ταξίδι, θα πάω χωρίς βαλίτσες μόνο με χειραποσκευή.
ευχαριστώ!

varioAthens

Member
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Γ αυτό αναφέρω στο μήνυμα μου ότι ψάχνω κάποιον που έχει κάνει τη συγκεκριμένη διαδρομή ή έχει πετάξει με SAS από Αθήνα και ανταπόκριση να μου πει σίγουρα αν του πέρασαν τη βαλίτσα ή όχι.
δε μπορώ να πάω εκεί και να ενημερωθώ τελευταία στιγμή, γιατί αν τυχόν μου πουν να την παραλάβω από Κοπενχάγη και να τη δώσω ξανά θα χάσω τη πτήση μου κ όλο το ταξίδι, οπότε αν δε ξέρω σίγουρα από κάποιον που έχει κάνει ήδη το ταξίδι, θα πάω χωρίς βαλίτσες μόνο με χειραποσκευή.
ευχαριστώ!
Mα αυτο λεω... και καποιος να το εχει κανει, τα δεδομενα αλλαζουν και δεν μπορειτε να βασιστειτε στην εμπειρια καποιου αλλου αλλα αποκλειστικα και μονο στο τι θα σας πει η εταιρεια.

stafos30

Member
Ακουω γνωμες απο πιο εμπειρους...
Εχω κλεισει ενιαιο εισητηριο Μυτιληνη-Καιρο με Aegean.
Μου ηρθε μειλ πως αλλαξε η ωρα για το δευτερο σκελος της πτησης.
Φτανω Αθηνα στις 16.00 και ενω πετουσα ξανα στις 18.00 και ειχα ενα διωρο
στη διαθεση μου μετα την αλλαγη πεταω στις 17.00. Τι λετε και σεις; Με μια νορμαλ καθυστερηση
ας πουμε κανα τεταρτο προλαβαινω να περασω ελεγχο διαβατηριων κτλ. η ειναι μεγαλο
ρισκο και να δω τις εναλλακτικες;
Καλημέρα!
Έτσι για την ιστορία του πράγματος...
Τελικά δεν άλλαξα την πτήση και είπα να το ρισκάρω. Το πρώτο σκέλος είχε 10λ καθυστέρηση και στην αίθουσα αφίξεων ήμουν στις 16.20.
Με γρήγορο ρυθμό συνέχισα, πέρασα έλεγχο διαβατηρίων (ευγενικά πήρα τη σειρά από 4-5 ατομα) και 16.45 ήμουν στην πύλη μου κανονικά και σίγουρα πίσω από μένα περασε κι άλλος κόσμος. Οπότε ναι πρόλαβα ανετα αλλά με μια πιο μεγάλη καθυστέρηση θα ήμουν οριακά και με πολύ άγχος.

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Πάντως προσωπικά βρε παιδιά, προλαβαίνω δε προλαβαίνω, όταν ταξιδεύω με ανταπόκριση προτιμάω να έχω λίγη ώρα να συνέλθω απ΄ τη πρώτη πτήση (είμαι κ λίγο φοβιτσιάρα γενικά) και να ξεμουδιάσω και μετά να ξαναμπώ σε αεροπλάνο.. Αυτό το ανέβα-κατέβα άμεσα πολύ κουραστικό το θεωρώ

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στρασβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Πάντως προσωπικά βρε παιδιά, προλαβαίνω δε προλαβαίνω, όταν ταξιδεύω με ανταπόκριση προτιμάω να έχω λίγη ώρα να συνέλθω απ΄ τη πρώτη πτήση (είμαι κ λίγο φοβιτσιάρα γενικά) και να ξεμουδιάσω και μετά να ξαναμπώ σε αεροπλάνο.. Αυτό το ανέβα-κατέβα άμεσα πολύ κουραστικό το θεωρώ
Εγώ πάλι προτιμώ το αντίθετο. Μπαμ μπαμ, από τη μία πτήση στην άλλη. Πιο πολύ για να κερδίσω χρόνο. Εκτός αν υπάρχει κάποιο καταπληκτικό lounge, τύπου το παλιό της Turkish Airlines στην Πόλη, όπου θα μπορούσα να κάθομαι με τις ώρες!

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.689
Μέλη
39.431
Νεότερο μέλος
Filippos Kal

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom