Πτήσεις με ανταπόκριση

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Σκεφτόμουν να μην πάρω την 23κιλη τελικά και να πάμε με χειραποσκευή και τσάντα, άρα, χωρίς καθυστερήσεις θα έχω 2 ώρες και 10 λεπτά. Έτσι, το σκέφτομαι για να είναι πιο ασφαλές, να έχω να κάνω μόνο check in εκ νέου.
Χωρίς παραδοτέα αποσκευή προλαβαίνεις, αν δεν υπάρχει κάποια καθυστέρηση στην πρωινή πτήση απο Αθήνα.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
άρα, χωρίς καθυστερήσεις θα έχω 2 ώρες και 10 λεπτά.
Υπολόγισε και λίγη ώρα μέχρι να κατέβεις απο το αεροπλάνο και να μπεις στο αεροδρόμιο. Είναι λιγότερο απο 2 ώρες. Στη Θεσσαλονίκη δεν έχουμε φυσούνες.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Σκεφτόμουν να μην πάρω την 23κιλη τελικά και να πάμε με χειραποσκευή και τσάντα, άρα, χωρίς καθυστερήσεις θα έχω 2 ώρες και 10 λεπτά. Έτσι, το σκέφτομαι για να είναι πιο ασφαλές, να έχω να κάνω μόνο check in εκ νέου.
Εφόσον η πτήση σου αναχωρήσει στην ώρα της δεν θα έχεις κανένα θέμα εφόσον δεν έχεις να παραλάβεις και να παραδώσεις αποσκευή. Λογικά ούτε έλεγχο θα ξαναπεράσεις εάν ενημερώσεις το πλήρωμα εδάφους και σε ανεβάσουν απευθείας στον πάνω όροφο. Εξάλλου από τον έλεγχο χειραποσκευών μέχρι την πύλη επιβίβασης, που λογικά θα είναι στον πάνω όροφο, η απσόσταση είναι το πολύ 5 λεπτά με τα πόδια.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Η 23κιλη για 4 μέρες είναι λίγο υπερβολή η αλήθεια είναι. Οκ θα είναι Φεβρουάριος, θα έχει κρύο στη Στοκχόλμη, αλλά σε μια 10κιλη και ένα προσωπικό αντικείμενο ανα άτομο βγαίνει μια χαρά.

Και ξεγνοιάζεις από το άγχος να παραδώσεις αποσκευή και προλαβαίνεις την ανταπόκριση, με 2 ώρες αναμονή.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.644
Μέλη
39.395
Νεότερο μέλος
Sofiakorali

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom