Πτήσεις με ανταπόκριση

Billouk

Member
Θέλω να πετάξω για Στοκχόλμη από Αθήνα μέσα Φεβρουαρίου για μια συναυλία. Δυστυχώς, Σάββατο που θέλουμε να φύγουμε δεν έχει απευθείας πτήση. Έτσι, λέμε να πάμε με Ryanair από Θεσσαλονίκη.

ATH-SKG 07.10-8.00
ή
ATH-SKG 08.00-8.55

Ιδανικά θέλουμε να πάρουμε και 23κιλη μαζί μας με ο,τι αυτό συνεπάγεται στους χρόνους...

Τέλος,

SKG-ARN 10.40

Προφανώς, δεν είναι μία κράτηση. Το ερώτημα είναι προλαβαίνω; Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω; Θέλω να χρησιμοποιήσω εκπτωτικά κουπόνια στην Aegean και εφόσον είναι δυνατόν, μέσω της διαχείρισης κράτησης και κουπόνι αποσκευής.

Ευτυχώς, η επιστροφή είναι απευθείας.

mourohavlos

Member
Προφανώς έχει ρίσκο, ειδικά χειμώνα.
Αν το τολμήσεις, εννοείται να πάρεις την πρώτη πρωινή πτήση για SKG

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
ATH-SKG 07.10-8.00 .... «κάλλιο γαϊδουρόδενε, παρά γαϊδουρογύρευε»

Billouk

Member
Προφανώς έχει ρίσκο, ειδικά χειμώνα.
Αν το τολμήσεις, εννοείται να πάρεις την πρώτη πρωινή πτήση για SKG
ATH-SKG 07.10-8.00 .... «κάλλιο γαϊδουρόδενε, παρά γαϊδουρογύρευε»
Σας ευχαριστώ. Ίσως πρέπει να ξανασκεφτώ την 23κιλη. 4 διανυκτερεύσεις είναι.

paefstra

Member
Θέλω να πετάξω για Στοκχόλμη από Αθήνα μέσα Φεβρουαρίου για μια συναυλία. Δυστυχώς, Σάββατο που θέλουμε να φύγουμε δεν έχει απευθείας πτήση. Έτσι, λέμε να πάμε με Ryanair από Θεσσαλονίκη.

ATH-SKG 07.10-8.00
ή
ATH-SKG 08.00-8.55

Ιδανικά θέλουμε να πάρουμε και 23κιλη μαζί μας με ο,τι αυτό συνεπάγεται στους χρόνους...

Τέλος,

SKG-ARN 10.40

Προφανώς, δεν είναι μία κράτηση. Το ερώτημα είναι προλαβαίνω; Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω; Θέλω να χρησιμοποιήσω εκπτωτικά κουπόνια στην Aegean και εφόσον είναι δυνατόν, μέσω της διαχείρισης κράτησης και κουπόνι αποσκευής.

Ευτυχώς, η επιστροφή είναι απευθείας.
Το αεροδρομιο Θεσσαλονικης εχει θεματα με την πρωινη ομιχλη. Δεν θα το προτιμουσα για ανταποκριση και παραλαβη βαλιτσας. Βραδινο Κτελ με βαλιτσαρα, σιγουρα και φθηνα απο κεντρο Αθηνας.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Σας ευχαριστώ. Ίσως πρέπει να ξανασκεφτώ την 23κιλη. 4 διανυκτερεύσεις είναι.
Για 4 διανυκτερεύσεις ούτε εγώ θα έπαιρνα 23 κιλά βαλίτσα...Θα την χρυσοπληρώσεις στη Ryanair!
Καλύτερα μια 10 κιλη με προτεραιότητα επιβίβασης για να μην την παραδώσεις στο γκισέ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.644
Μέλη
39.395
Νεότερο μέλος
Sofiakorali

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom