hlhjac
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιορδανία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αιγυπτος
Ο έλεγχος δεν είναι ο ίδιος με αυτούς που εισέρχονται στο αεροδρόμιο. Προλαβαίνεις άνετα. Το αεροδρόμιο είναι σχετικά μικρό. Από τις άφιξεις ανεβαίνεις προς τις αναχωρήσεις κ προχωράς προς την πύλη αναχώρησηςΚαλησπέρα, θα πετάξω τον επόμενο μήνα από Αθήνα για Λυών μέσω Κωνσταντινούπολης, αεροδρόμιο Ataturk.
Ενιαίο εισιτήριο, με Turkish Airlines κλεισμένο από pamediakopes.gr.
Η πτήση από Αθήνα TK1842 είναι στις 6 το πρωί και με άφιξη 07:20 (στο flightradar βλέπω ότι συνήθως φτάνει 15 λεπτά νωρίτερα) και η επόμενη πτήση Tk1807 για Λυών στις 08:20 (στο flightradar βλέπω ότι φεύγει συνήθως 25 λεπτά αργότερα)
Αποσκευές λογικά δεν θα έχω (μόνο χειραποσκευή). Προφανώς για την εταιρεία η 1 ώρα είναι αρκετός χρόνος, στην πραγματικότητα όμως;
Ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω; Θα κάνω ηλεκτρονικό chek-in, θα μπορώ να εκτυπώσω και το boarding pass στο γκισέ της Turkish στην Αθήνα; Εφόσον ενιαίο εισιτήριο, θα έχω διαφορετικά boarding pass για κάθε πτήση; Αν ναι, θα μπορώ να βγάλω το boarding pass για το 2ο σκέλος της πτήσης, στην Αθήνα;
Έπειτα αφιχθείς στο Ataturk, μου είπαν ότι δεν θα πάρω την έξοδο από το αεροδρόμιο αλλά θα ακολουθήσω την διαδρομή για transit/transfer? Επίσης, θα πρέπει περάσω ξανά από έλεγχο ασφαλείας, αυτό θα γίνει στο ίδιο σημείο που ελέγχονται οι επιβάτες προερχόμενοι "έξωθεν" του αεροδρομίου ή θα υπάρχει (αλλού) έλεγχος μόνο για όσους είμαστε transit/transfer?
Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά πρώτη φορά θα ταξιδέψω κατά αυτόν τον τρόπο, μέχρι τώρα διάλεγα απευθείας!
Καλά να περασεις