taou
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Κρακοβία-Βρότσλαβ
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γαλλική Πολυνησία
Σ ευχαριστω Θαναση. Εχεις δικιο.
Κανενα άγχος,μιας και εισαι απο ανταποκριση πολυ πιθανο αμα σας συνδέσουν κιολας με φυσούνα να βρεθείς κατευθειαν στον χώρο των αναχωρήσεων ,με την επίδειξη του boarding pass σου.Καλησπέρα,
Ταξιδεύω με Lufthansa απο Manchester - Cluj Napoca (Romania) με ενδιάμεσο σταθμο το Μόναχο στον οποίο έχω κενό 50 λεπτά.
Φτάνω στο Terminal 2 και φεύγω από το ίδιο.
Ξέρετε αν περνάω έλεγχο διαβατηρίων ; αφού η Αγγλία δεν ειναι στη Σενγκεν ;
Νομίζω ότι 50 λεπτά είναι πολύ λίγα και εχω αγχωθει παρα πολύ!
Θα αποβιβαστεις στο επίπεδο H και αναχωρείς από το επίπεδο G ένα όροφο κατω (η στα αντιστοιχα στο καινόυργιο sattelite terminal). Περνας passport control μόνο, κι αυτό στα γρηγορα, όχι έλεγχο ασφαλειας (metal detectors klp). Προλαβαινεις πολύ άνετα.Καλησπέρα,
Ταξιδεύω με Lufthansa απο Manchester - Cluj Napoca (Romania) με ενδιάμεσο σταθμο το Μόναχο στον οποίο έχω κενό 50 λεπτά.
Φτάνω στο Terminal 2 και φεύγω από το ίδιο.
Ξέρετε αν περνάω έλεγχο διαβατηρίων ; αφού η Αγγλία δεν ειναι στη Σενγκεν ;
Νομίζω ότι 50 λεπτά είναι πολύ λίγα και εχω αγχωθει παρα πολύ!
Θα σου ακυρωθεί το εισιτήριο, άρα και η πτήση της επιστροφής. Αν θες να κάνεις κάτι τέτοιο γιατί δεν κοιτάς να κλείσεις open jaw (πήγαινε στο Τορόντο, επιστροφή από Αμερική) που μερικές φορές μπορεί να κοστίζει πάνω κάτω το ίδιο;Λοιπόν έχω την εξής απορία..κλείνω εισιτήρια για Αμερική με ανταπόκριση στο Τορόντο με επιστροφή. Αν για κάποιο λόγο μείνω Τορόντο δηλ δεν χρησιμοποιήσω το τελευταίο σκέλος του ενιαίου εισητηριου μου στο πήγαινε θα έχω κάποιο πρόβλημα στην επιστροφή από Αμερική (όπου θα έχω μεταβεί με άλλο μεσο);; θυμάμαι ότι έχει ξανασυζητηθεί αλλά δεν μπορώ να το βρω..