chrisbd
Member
Το μέσω Παρισιού το είπε ο baba για υπερβολή ότι θα κάνεις πολύ δρόμο ...μάλλον..
Το έψαξα και πραγματικά είναι φθηνό, 14? το εισητήριο το άτομο..eurolines : your connection across Europe by bus και πάτα τα δρομολόγια να δεις ώρες και τιμές.
By rail - busΤο έψαξα και πραγματικά είναι φθηνό, 14? το εισητήριο το άτομο..
Αυτό που σκέφτομαι τώρα ειναι που δεν υπάρχει πτήση Βρυξέλλες αλλα Σαρλερουά.
Χμμ δεν το γνώριζα αυτό, νόμιζα πετούσε για την πόλη των Βρυξελλών.
Αγαπητή Κατερίνα δε φταις εσύ... φταίει η αισχρή παραπληροφόρηση της Ryanair και η παραπληροφόρηση των ελληνικών ηλεκτρονικών εντύπων, ταξιδιωτικών φόρουμ, διαφημίσεων στον τοπικό τύπο ή ακόμα και ρεπορτάζ στην τηλεόραση που προσπαθούν να πείσουν τον αδαή κοσμάκη που δεν έχει το χρόνο ή την εμπειρία να ψάξει τα των αεροπορικών θεμάτων ότι η Ryanair πετά στη Φρανκφούρτη και στις Βρυξέλλες ενώ δεν πετά εκεί.Νόμιζα ότι το αεροπλάνο απο Βόλο προσγειώνεται στην πόλη των Βρυξελλών.
Μου βγάζει 1 ώρα και 45 λεπτά μέχρι Βρυξέλλες αλλα δε μπορώ να βρω τιμή... Χμμμ θα το ψάξω κι άλλο να δω τι θα κάνω..By rail - bus
για δες εδώ μήπως και βρεις κάτι.
Τα ξερω καλα τα λεωφορεια γτ με λεωφορειο πηγα απο Βαρκελωνη-Μαδριτη και Βιεννη-Μπρατισλαβα.
Ναι έτσι γράφουν. Το ξέρω ότι υπάρχει παραπληροφόρηση, εγώ κοίταξα για την transavia το πόσο αξιόπιστη θα είναι ένας Θεός ξέρει, δεν έχω ξανα ταξιδέψει με αυτή.. Αχ με άγχωσες τώρα.. Πάντως πτήσεις απο Θεσσαλονίκη για Ρότερνταμ μου τις βγάζει 2.500 με 3.000?Αγαπητή Κατερίνα δε φταις εσύ... φταίει η αισχρή παραπληροφόρηση της Ryanair και η παραπληροφόρηση των ελληνικών ηλεκτρονικών εντύπων, ταξιδιωτικών φόρουμ, διαφημίσεων στον τοπικό τύπο ή ακόμα και ρεπορτάζ στην τηλεόραση που προσπαθούν να πείσουν τον αδαή κοσμάκη που δεν έχει το χρόνο ή την εμπειρία να ψάξει τα των αεροπορικών θεμάτων ότι η Ryanair πετά στη Φρανκφούρτη και στις Βρυξέλλες ενώ δεν πετά εκεί.
Αν συνυπολογίσεις το έξτρα κόστος αποσκευής (ή της αγωνίας αν η χειραποσκευή είναι στα όρια που ορίζει η εταιρεία), το έξτρα κόστος του in-flight service, τη συνήθως πιο ακριβή απομακρυσμένη μετάβαση από το αεροδρόμιο της Ryanair προς τον πραγματικό σου προορισμό, το ρίσκο του να ακυρωθεί η πτήση σου και να μην έχεις καμιά φροντίδα από την εταιρεία, ίσως και να συμφέρει να κλείσεις μέσω μιας κανονικής εταιρείας.
μια χαρά είναι η transavia, θυγατρική της KLM είναι αν δε κάνω λάθος. Εχω ταξιδέψει με δαύτουςΝαι έτσι γράφουν. Το ξέρω ότι υπάρχει παραπληροφόρηση, εγώ κοίταξα για την transavia το πόσο αξιόπιστη θα είναι ένας Θεός ξέρει, δεν έχω ξανα ταξιδέψει με αυτή.. Αχ με άγχωσες τώρα.. Πάντως πτήσεις απο Θεσσαλονίκη για Ρότερνταμ μου τις βγάζει 2.500 με 3.000?
Τι κακό κι αυτό..