Giannisma
Member
Μια χαρά θα είσαι αλλά και καινούρια να πας να βγάλεις σε μία εβδομάδα το πολύ θα την έχεις πάρει.Σε τετοια κατασταση η ταυτοτητα..θα είμαι σε όλα οκ;
Στην Aegean συνήθως δεν έχεις πρόβλημα με την 8κιλη βαλίτσά+τσάντα+λαπτοπ.΄Εχει σακουλάκι στο check-in.Καλησπέρα σας,
Ήδη έχω αρχίσει να σχεδιάζω πως θα τακτοποιήσω τα πράγματά μου..
Σκοπεύω να πάρω τη βαλίτσα που έχω ποστάρει και παραπάνω
και μια τσάντα πλάτης (σακίδιο).
Το θέμα είναι η Ryan λεει 10 κιλά αποσκευή και μια τσαντα πλάτης,άρα μπορω ενα ζευγάρι παπούτσια να το χορέσω στο σακίδιο και να βάλω άλλα 6-7 κιλά πράγματα στην βαλιτσούλα καμπινας..
Ενώ η Aegean είναι ασαφής.Μιλάει ΜΟΝΟ για αποσκευή καμπίνας με βάρος μέχρι 8 κιλα..ενώ δεν αναφαίρει τίποτα για σακίδιο,θήκη λαπτοπ..κάτι...
Τηλεφωνικά έλαβα απάντηση για 8 κιλά βαλίτσα + την τσάντα... ισχύει;
Καμία πρόταση;;
Επειδή είναι μια εβδομάδα διαμονή,νιώθω ψιλο-ανασφαλής με τα όρια αποσκευών..αν είναι και σας φαίνεται ''ακατόρθωτο'' να κλείσω online τουλάχιστον βαλίτσες φθηνότερα..
και κατι τελευταίο,σακουλάκι για τα υγρά λαμβάνω στο τσεκ-ιν; αν οχι που βρίσκω;..
Ευχαριστώ!
Το σακουλάκι το παίρνεις από τον έλεγχο ασφαλείας.Δεν έχουν σχέση οι αεροπορικές.Δεν ξέρω αν δίνουν όλα τα αεροδρόμια.Καλημέρα,
Και η ryan δίνει στο τσεκ ιν σακουλάκι η όχι;μπορώ βέβαια να κρατήσω αυτό της Aegean στο ταξίδι μετά την Αθήνα για Σοφία.
Η βαλίτσα είναι γύρω στα 2-2.5 κιλά άδεια..άρα γύρω στα 6 θα μπορώ να προσθέσω.στο σακίδιο Θέλω να βάλω ένα ζευγάρι παπυτσια μόνο..η αν κάτι δε χωρέσει βαλίτσα.
Οποία συμβουλή δεκτή
Είδη συσκευασίας;Χαρτοπωλεία με είδη συσκευασίας;που μπορώ να βρω τότε να αγοράσω
Μπορείς να βρεις και σε σουπερ μαρκετ, αρκεί να έχει χωρητικότητα 1 λίτρο.που μπορώ να βρω τότε να αγοράσω