ΗΠΑ Πρώτο ταξίδι στη Νέα Υόρκη

Georgitsa0707

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Πώς πληρώνουμε καθημερινά;;; Με κάρτα visa ελληνική;;; εχω και wyse. Μετρητα ευρώ παιζει να εχω μαζί μου και να τα κανω δολαρια;;;
Κάνε revolut κ είσαι κομπλέ. Παντού δέχονται κάρτες κ αυτή δεν σου κρατάει προμήθεια

George V

Member
Δεν θελω revolut για κάποιους λόγους
Τοτε, με την καρτα σου και τα όποια εξωδα της και μετρητα αν και δεν ξερω τωρα πια ποσο τα δεχονται...

Το 17 που ειχα παει εγω ειχα μετατρεψει απο εδω. Σιγουρα μπορεις και εκει απλα ψαξε που θα παρεις την καλυτερη τιμη...

tatooine

Member
Δεν θελω revolut για κάποιους λόγους
θα θέλαμε να μάθουμε αυτούς τους κάποιος λόγους (αν φυσικά μπορείς) και γιατί αρνείσαι μια από τις καλύτερες κάρτες για ταξίδια.
Εναλλακτικά μπορείς να αποκτήσεις μια ελληνική κάρτα που δεν έχει προμήθειες στο συνάλλαγμα, όπως την μαύρη της εθνικής η κάποια άλλη, άλλης τράπεζας. Υπό προϋποθέσεις δεν πληρώνεις καν συνδρομή.

Μετρητά θα κάνεις από εδώ αν και δεν θα χρειαστείς. Εκεί οι προμήθειες είναι τσουχτερές.

mourohavlos

Member
Δολάρια μπορείς να προμηθευτείς από την Τράπεζα της Ελλάδος, αλλά δε θα σου χρειαστούν πολλά μετρητά εκεί.
Αν η Revolut δεν είναι επιλογή, τότε πληρωμές με Ελληνική πιστωτική, η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.906
Μέλη
39.607
Νεότερο μέλος
melko_22

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom