kostas_sam1
Member
Καλησπέρα παιδιά, σχετικά με μετρό και λεωφορεία υπάρχει κάρτα πολλαπλών διαδρομών? τι προτείνετε για 7-10μέρες?
230-fifthκαι θα ήθελα να ακούσω (διαβάσω) προτάσεις για rooftop bars κυρίως...αν έχετε πάει σε κάποιο που να αξίζει η θέα και το περιβάλλον...
Ταβερνες καλες στην Αστορια ειναι οι εξης:Καλησπέρα, μια βοήθεια για το τέλος...Θέλω Bars - nightclubs (εκτός από old town, 230 fifth, yaffa cafe), steak restaurants και μαγευτικά μέρη για καφεδάκι, επίσης αν κάποιος έχει να προτείνει μέρη και στην Αστόρια.
Όχι financial district..τα άλλα δύο τέλεια..όσο νωρίτερα φτάσεις τόσο καλύτερα..εγώ τώρα γύρισα..έφτασα 12 το μεσημέρι και δύο το μεσημέρι ήμουν ξενοδοχείο..στην Τάιμς κονταΚαλημέρα! Τον Οκτώβρη καλώς εχόντων έχω επαγγελματικό ταξίδι στη Ν.Υ. Οι ημερομηνίες των υποχρεώσεων 10-12/10, αλλά σκεφτόμαστε να έρθει και ο σύζυγος και να μείνουμε 7-14 για να δούμε ότι προλάβουμε.
Το ερώτημα είναι το εξής: Η πτήση της Emirates φθάνει 10 το βράδυ στο EWR, πόση ώρα μετά ξεμπερδεύεις από τελωνείο, αποσκευές κλπ; Είναι μεγάλη ταλαιπωρία; Μήπως να προτιμήσουμε την DELTA που φθάνει 4 το απόγευμα; Αυτή τη στιγμή είναι πιο ακριβή αλλά με δεδομένο ότι το δικό μου εισιτήριο θα καλυφθεί από τον εργοδότη, μήπως αξίζει τον κόπο;
Επίσης σχετικά με τη διαμονή, παρόλο που οι υποχρεώσεις μου είναι στη financial distict, σκέφτομαι να μείνουμε ή στο Executive Hotel Le Soleil New York κοντά στο Penn Station ή στο Countryard by Marriott Times Square ώστε τον ελεύθερο χρόνο να είμαστε πιο κεντρικά για βόλτες κλπ.
Ποια η γνώμη σας; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!