Γεια σας, σας διαβαζω εδω και καιρο και επιτελους ηεθε η στιγμη να γραψω και εγω! Η αφορμη ηταν η προσφορα απο λουτφρανσα για New York! 390euro!!! . Εγω και ο αντρας μου! Δεν ξερω, εχω αρκετες αποριες και δυσταγμους γιατι μεχρι τωρα ταξιδευουμε μονο με γκρουπ.... Αγγλικα εννοειται ξερουμε και ακομα και με τα γκρουπ που παμε δεν ειμαστε κολλημενοι αλλα πηγαινουμε μονοι μας σε πολλα μερη. Εχω αποριες ομως!!!
1. Ειναι ακριβη γενικως η ΝΥ;
2. Θα βρουμε ξενοδοχειο με 70 το πολυ 100 ευρω; ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ;
3. Το προγραμμα ειναι ευκολο να το φτιαξουμε; (εχω ηδη διαβασει αρκετα οποτε δεν θα ειναι τρομερα δυσκολο φανταζομαι, εξαλλου οπως λετε και στο ταξ. οδηγο εχουν καλο μετρο και θα ειναι ευκολο)
4. Λεμε να παμε 7 μερες (6 νυχτες), μηπως ειναι λιγες για κατι τοσο μακρινο;;; Γιατι τις 2 μερες τις τρως σε αεροπλανο.
5. Λεμε να παμε με το που ξεκιναει η προσφορα, τελη Απριλιου. Ειναι καλη εποχη (νομιζω ναι απο θερμοκρασιες - Το σεντραλ παρκ θα εχει ωραιο τονο πρασινου)
6. Η προσφορα ισχυει μεχρι 7 του μηνα ή μπορει να γεμισουν οι πτησεις που θελω;
7. Ειναι καλη η τιμη σιγουρα. Υπαρχει περιπτωση να βγει προσφορα παρομοια για καλοκαιρι που μας βολευει περισσοτερο; Απ οτι εχω παρατηρισει βγηκε και χριστουγενα...
Αυτα προς το παρον, θα ξαναερθω με αποριες...
ΥΓ : Μακαρι να κατσει η δουλεια.... Αν δεν παμε τωρα, δεν νομιζω να ξαναπαμε ποτε....
1. Ειναι ακριβη γενικως η ΝΥ;
2. Θα βρουμε ξενοδοχειο με 70 το πολυ 100 ευρω; ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ;
3. Το προγραμμα ειναι ευκολο να το φτιαξουμε; (εχω ηδη διαβασει αρκετα οποτε δεν θα ειναι τρομερα δυσκολο φανταζομαι, εξαλλου οπως λετε και στο ταξ. οδηγο εχουν καλο μετρο και θα ειναι ευκολο)
4. Λεμε να παμε 7 μερες (6 νυχτες), μηπως ειναι λιγες για κατι τοσο μακρινο;;; Γιατι τις 2 μερες τις τρως σε αεροπλανο.
5. Λεμε να παμε με το που ξεκιναει η προσφορα, τελη Απριλιου. Ειναι καλη εποχη (νομιζω ναι απο θερμοκρασιες - Το σεντραλ παρκ θα εχει ωραιο τονο πρασινου)
6. Η προσφορα ισχυει μεχρι 7 του μηνα ή μπορει να γεμισουν οι πτησεις που θελω;
7. Ειναι καλη η τιμη σιγουρα. Υπαρχει περιπτωση να βγει προσφορα παρομοια για καλοκαιρι που μας βολευει περισσοτερο; Απ οτι εχω παρατηρισει βγηκε και χριστουγενα...
Αυτα προς το παρον, θα ξαναερθω με αποριες...
ΥΓ : Μακαρι να κατσει η δουλεια.... Αν δεν παμε τωρα, δεν νομιζω να ξαναπαμε ποτε....