ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
Ε για να τους πουλάνε στα αεροδρόμια θα κάνουν !!
όλα τα McDonalds και Starbacks έχουν free wifi.και κάτι ακόμη:
wi-fi πρόσβαση βρίσκεις εύκολα στο manhattan;
Αν θυμάμαι καλά μέχρι 2 εβδομάδες έλεγε στις οδηγίες,αλλά εμένα μου είχε έρθει την ίδια στιγμή.Ρίξε μια ματιά στα spam μήπως πήγε εκεί.μια ερωτησούλα ακόμη, πόσες μέρες κάνουν να σου απαντήσουν μετά από αίτηση ESTA, από τις 2 του μηνός και ακόμη περιμένω, είναι λογικό;
τελικά το σύστημα ESTA είναι ολίγον μπερδεμένο.Αν θυμάμαι καλά μέχρι 2 εβδομάδες έλεγε στις οδηγίες,αλλά εμένα μου είχε έρθει την ίδια στιγμή.Ρίξε μια ματιά στα spam μήπως πήγε εκεί.
ευχαριστούμε!Δε θυμόμουν ακριβώς τη διαδικασία,πάει καιρός.
Καλό σας ταξίδι και καλά να περάσετε!
Πολύ καλό και αυτό που μου έστειλες αλλά βγαίνει αρκετά πιο ακριβό, περίπου 310 δολάρια τη βραδιά και ξεφεύγουμε....έλεγα αν μπορούσα να βρώ κάποιο φθηνότερο από το wolcott που όπως ήδη είπα είναι στα 230 δολάρια τη βραδιά (με τους φόρους)....
ένα καφε που στην Ευρώπη θα ηταν αναμεσα στα τελευταία..για τα μπαζα εντελώς..ειδικα ο cappuccino του κιλού κανει να φαινεται γκουρμε εκεινος του σταρμπακς (αλλο αδιαφορο κατασκευασμα..)..Το λατρεμενο Birch coffee αναδειχθηκε και φετος νικητης ως το καλυτερο καφε στην περιοχη γυρω απο το Madison Square park
Συμφωνώ απόλυτα.ένα καφε που στην Ευρώπη θα ηταν αναμεσα στα τελευταία..για τα μπαζα εντελώς..ειδικα ο cappuccino του κιλού κανει να φαινεται γκουρμε εκεινος του σταρμπακς (αλλο αδιαφορο κατασκευασμα..)..
αλλά στους τυφλούς βασιλευει ο μονοφθαλμος. φαντασου δηλ ολοκληρη περιοχή να μην εχει ενα καφε της προκοπής. ή μαλλον ευρωπαικών προδιαγραφων. πλαστικ καφε να τον χαιρονται οι εκτιμητές του..