EIRHNH2
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Γυρισαμε λοιπον και εμεις απο Νεα Υορκη, περασαμε καταπληκτικα, μας εκανε πολυ καλο καιρο, κουβαλουσαμε πουλοβερ και τελικα επιαναν τζαμπα κοπο στις βαλιτσες. Ευτυχως δεν εβρεχε οπως ελεγαν οι προγνωσεις! Μας εκανε ιδιαιτερη εντυπωση και εμενα και του αντρα μου ποσο πολυ ευγενικος ηταν ο κοσμος! Ειδικα οι "μαυροι"! Ρωτουσες κατι και σκιζοταν να σε εξυπηρετησουν! Πρωτη φορα τετοιο πραγμα! Μαλιστα μια κοπελα ανεβηκε ολα τα σκαλια απο το μετρο για να μας δειξει τον δρομο που επρεπε να παρουμε! Ολα πολυ καλα! Και για το χαρλεμ εχουμε να πουμε τα καλυτερα!Πολυ ευγενικοι και εκει! Πηγαμε βεβαια Κυριακη πρωι οποτε δεν ξερω βραδυ τι παιζει.... Ειχαμε σκοπο να παμε στη γνωστη εκκλησια (abyssinian ) αλλα αλλα 11:00 που φτασαμε ειχε ηδη ουρα τεραστεια! Οποτε εκει που αρχισαμε να απογοητευομαστε μαθαμε (απο ενα ζευγαρι ισπανους που ειχαμε γνωρισει στο μετρο) για την απεναντι εκλλησια την mother african methodost και πηγαμε εκει τελικα! Ηταν πολυ ενδιαφερον! Δεν ειχαμε ξαναδει κατι τετοιο! Πηγαμε στο empire state building απογευμα και μεχρι να βγαλουμε φωτο αρχισε να δυει ο ηλιος οποτε βγαλαμε και βραδυ!!! (αξιζει η παραπανω ταλαιπωρια στην ουρα τετοια ωρα). Απο broadway ειδαμε το φαντασμα της οπερας και μας αρεσε πολυ παρολο που δεν ειμαστε και πλυ του ειδους! Κολλησαμε στην κυριολεξια στο met και στο φυσικης ιστοριας! Εγω αντεξα 6ωρο στο καθενα αλλα δεινοπαθησα να ξεκολλησω τον αντρα μου που ηθελε να μεινουμε κι αλλο! Ποσο ομως ακομα; Ακομα μας ξετρελαθηκαμε και με το show bing-bank! Αληθεια, γινεται και αλλου κατι τοσο "αληθοφανες-πιστη προομοιωση;"