Με 800 ευρώ μένεις 10 ημέρες στη πόληΣε ευχαριστω παρα πολυ..πιστευετε 800 ευρω για 5 μερες φτανουν στην Κωνσταντινουπολη;;;εννοειται χωρις ξενοδοχείο και αεροπορικα
Με 800 ευρώ μένεις 10 ημέρες στη πόληΣε ευχαριστω παρα πολυ..πιστευετε 800 ευρω για 5 μερες φτανουν στην Κωνσταντινουπολη;;;εννοειται χωρις ξενοδοχείο και αεροπορικα
Εγω και η γυναίκα μουΓια πόσα άτομα;
Χωρίς υπερβολές φθάνουν.Εγω και η γυναίκα μου
Να δώσω δυο διαφοροποιήσεις στην ομαδοποίηση που σου έκανε ο @vagar78Παιδιά φεύγω για Κωνσταντινούπολη Δευτέρα για 5 ημέρες, έχω κατασταλάξει ποια μέρη θέλω να δω άλλα λόγω πίεσης χρόνου δε μπορώ να δω γεωγραφικά ποια με συμφέρει να δω μαζί κάθε μέρα,,,μπορείτε να με βοηθήσετε;;;αυτά που θέλω να δω είναι:
1. Αρχαιολογικό Μουσείο Κωνσταντινούπολης
2. Μπλε Τζαμι
3, Σουλειμανιγιέ Τζαμι
4. Οικουμενικό Πατριαρχείο
5. Πατριαρχική μεγάλη του γένους σχολή
6. Τοπ Καπι
7. Ντολμαχαντσε
8. Αγια Σοφιά
9. Μονή της Χωρας
10. Βασιλική Κινστέρνα
11. Παζάρια
12. Πριγκιποννήσια ή βαρκάδα στο Βόσπορο
13. Πύργος Γαλατά- Ταξίμ
Να σημειώσω ότι φτάνω Δευτέρα μεσημέρι και και θα μένω στην περιοχή Σουλταναχμετ
Υ.Γ.: Είναι η πρώτη μου φορά στην Κωνσταντινούπολη...οποιεσδήποτε διορθώσεις εννοείται δεκτές..σας ευχαριστώ προκαταβολικά
Μου φαίνονται πολλά. Προσωπικά δεν είμαι υπέρ ούτε του τρεξίματος ούτε των must do/see. Προτιμώ να κόβω βόλτες και να μπαίνω μόνο στα αξιοθέατα που με ενδιαφέρουν πραγματικά. Μπορεί να αφήσει κάποια στα υπόψη και να δει επιτόπου αν θα τα επισκεφθεί πχ. μεγάλο παζάρι, Σουλειμανίγιε, Ντολμαμπαχτσε, ακόμα και Τοπ Καπί ή αρχαιολογικό ή ό,τι άλλο δεν τον ενδιαφέρει πολύ.Τα προλαβαίνει όλα πιστεύεις @katkats αγώνα δρόμου βλέπω στο τέλος
Για πρώτο ταξίδι μπορείς να τα αφήσεις σαν μια τελευταία εναλλακτική και όχι από τις πρώτες προτεραιότητες.Σας ευχαριστώ παρα πολυ για τις χρήσιμες οδηγιες...εχετε δικιο θα παω χωρις αγχος να απολαυσω την Πολη και οτι προλαβω...πιστευετε αξιζει να βαλω στο προγραμμα Πριγκηππονησια θυσιαζοντας καποιο αλλο αξιοθεατο;;;