dmdoc
Member
Αγοράζεις την κάρτα KGS,στο stand δίπλα στον πρώτο σταθμό διοδίων..Μόνο πράσινη κάρτα χρειάζεται δηλαδή...για τα διόδια μετά πρέπει να έχεις κάρτα ή πληρώνεις το ποσό κάθε φορά που περνάς?
Αγοράζεις την κάρτα KGS,στο stand δίπλα στον πρώτο σταθμό διοδίων..Μόνο πράσινη κάρτα χρειάζεται δηλαδή...για τα διόδια μετά πρέπει να έχεις κάρτα ή πληρώνεις το ποσό κάθε φορά που περνάς?
Δεν νομίζω να το βρει φτηνότερα. Ο Ιούνιος είναι high season για την Πόλη. Αλλά άν θέλεις θέα σε μνημεία, ωραίο δωμάτιο, κέντρο και καλό ξενοδοχείο, ε τότε πρέπει να βάλεις το χέρι στην τσέπη.Τετοια εποχη το Yesil Ev το δικλινο στο site του ξενοδοχειου το δινει 200 ευρω. Ειναι δυνατον να το βρει στα 100 απο τιποτε booking κλπ για να ειναι η τιμη που το θελει ο φιλος μας;
Ειχε βγάλει κουπόνι ο ΟΠΑΠ στο στοίχημα?Το χάσαμε..Στο γαμπρος-πεθερος ποσο βγηκε το σκορ?
Νομίζω ότι αποφάσισα παιδιά. Επειδή το καλοσκέφτηκα λίγο το πράγμα μάλλον θα ακολουθήσω τη συμβουλή του φίλου Χρήστου (με επηρέασε και η συμβουλή του φίλου Libertine). Ίσως να μην έχει θέα, αλλά τι να την κάνουμε όταν όλη τη μέρα θα τρέχουμε και θα είμαστε εξαντλημένοι όταν θα φτάνουμε στο ξενοδοχείο; Μάλλον θα πηγαίνουμε για ύπνο κατευθείαν για να απολαύσουμε και την επόμενη μέρα...
Λέω λοιπόν να κλείσω στο Maywood. Έστειλα email, μου απάντησαν 69 ευρώ (ή 62 για πληρωμή cash) και τώρα θα ήθελα, αν υπάρχει κάποιος φίλος που έχει μείνει στο Maywood, να μου πει αν πρέπει να τους ζητήσω κάτι ειδικό (πχ ένα καλύτερο δωμάτιο ή ένα δωμάτιο μπροστά ή πίσω κλπ). Δεν πάω με αυτοκίνητο, οπότε το parking δε με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ όλους που μπήκαν στον κόπο να βοηθήσουν. Όλων η συμβουλή ήταν πολύτιμη...