να μην πάτε αφου ακούσατε οτι ειναι αρκετα επικίνδυνα στο βιετναμ ...θέλω την βοήθεια σου!Θέλω να πάω κι εγώ βιετνάμ με μια φίλη αλλά φοβόμαστε να πάμε μόνες.Τη γνώμη έχεις εσυ γι αυτο?τα γκρουπ μας την δίνουν αλλα εχουμε ακουσει πως ειναι αρκετα επικινδυνα. .
θέλω την βοήθεια σου!Θέλω να πάω κι εγώ βιετνάμ με μια φίλη αλλά φοβόμαστε να πάμε μόνες.Τη γνώμη έχεις εσυ γι αυτο?τα γκρουπ μας την δίνουν αλλα εχουμε ακουσει πως ειναι αρκετα επικινδυνα. .
να μην πάτε αφου ακούσατε οτι ειναι αρκετα επικίνδυνα στο βιετναμ ...
μακρυα - μακρυα - μακρυα απο τετοια μερη ...
δεν ειδες τι επαθαν οι αμερικανοι στον πολεμο του βιετναμ ...
σοβαρολογείς? τέτοια λέγε μου!!! δλδ νο ντεηντζερ βρε αδερφε? ακομα κι αν παω σε βουνα και σε λαγκαδια εκτος πολης να γνωρισω ντοπιους?
Καμμία σχέση. Έχω πάει και στις 2. Στη Μαλαισία οδηγούν απολύτως νορμάλ.... Στη Σαιγκόν έχεις όμως ένα θέμα:Γιατί, τριαξονικό δίκυκλο είναι η κοπέλα και κινδυνεύει από τρακάρισμα? Έλα υπερβολές....δεν έχεις πάει και Μαλαισία να δεις εκεί πως οδηγούν φαίνεται...
Ο μόνος κίνδυνος που μπορεί να έχει το Βιετνάμ είναι να σας αρέσει πολύ...πηγαίντε άφοβα....
Δεν ξέρω αν διάβασες όλη την ιστορία, αναφέρω και για βουνά και για λαγκάδια και για ντόπιους.σοβαρολογείς? τέτοια λέγε μου!!! δλδ νο ντεηντζερ βρε αδερφε? ακομα κι αν παω σε βουνα και σε λαγκαδια εκτος πολης να γνωρισω ντοπιους?
Καλά ναι...στη Κουάλα που πήγες τι άλλο να δεις, πήγες και τα είδες όλα....Καμμία σχέση. Έχω πάει και στις 2. Στη Μαλαισία οδηγούν απολύτως νορμάλ....