kyriakoss
Member
Από τη στιγμή που διαθέτεις περίπου 2000€ για δυο άτομα που για μένα είναι πολύ καλό ποσό για 5-6 μέρες τότε λογικό να έχουν πέσει στο τραπέζι όλοι οι προορισμοί και να έχεις μπερδευτεί. Η Ευρώπή διαθέτει από τα ομορφότερα μέρη παγκοσμίως και σε πόλεις και σε χωριά και σε φύση. Προσπάθησε να προσανατολιστείς στο τι θέλεις περισσότερο.Κάποια πρωτεύουσα και εκδρομή πέριξ? Γραφικά χωριά και φύση? Τι?
Θες μια μεγάλη μηρόπολη? Τότε Λονδίνο (κορυφαίο) και Παρίσι.
Θες μια εναλλακτική πόλη με ιστορία, μουσεία και έντονη ζωή? Βερολίνο
Θες μεσαίωνα και τρελό τουρισμό? Πράγα
Θες μια πανέμορφη πόλη πιο οικονομική? Βουδαπέστη
Θες μια αριστοκρατική πόλη με αμέτρητα αξιοθέατα? Βιέννη
Θες αρχαία και γραφικές γειτονιές? Ρώμη
Θες κάτι πιο μακρινό αλλά εξαιρετικό με απίσετυτα μέρη? Λισαβώνα και γενικά Πορτογαλία με κλειστά μάτια.
Θες συνδυασμό Μαδρίτη-Βαρκελώνη? Θα είναι ένα καταπληκτικό ταξίδι κι αυτό.
Καλά για επιλογές εκτός μεγάλων πόλεων με χωριά και φύση αμέτρητες!
Εχείς κάποιο ταξίδι όνειρο? Όπως βλέπεις προτάσεις υπάρχουν αλλά προσπάθησε να κατασταλλάξεις κάπου. Κάνε ένα Top3 και ψήφισε
Εγώ πρώτο ταξίδι είχα πάει Μιλάνο-Βενετία. Θυμάμαι πως κι εγώ ψαχνόμουν και αυτό έκατσε στην τύχη και επειδή είχα κουραστεί να προβληματίζομαιΩραία επιλογή όμως και σαν πρώτο ταξίδι δεν ξεχνιέται.
Ναι ομολογώ οτι εχω προβληματιστεί παρα πολυ,
Θελω αυτο ακριβως που ανέφερες πιο πανω,
Γραφικά χωριά, φύση, μεσαίωνα, γνωρίζοντας πως η Σκωτία ειναι μια ακριβή χώρα ομολογώ ομως πως με εχει εξιτάρει πολυ σαν προοπτική, να δω τα highlands , τις λίμνες και τα κάστρα καθώς και το Εδιμβούργο.
Κοίταξα εισιτήρια για μεσα Απρίλη και βρηκα για 2 άτομα με σύνολο 350 ευρώ.
Αν ανέβαζα λιγο το budget στα 2000 με 2500 πιστεύεται πως θα μπορούσαμε να κανουμε ενα 5-8ημερο ταξιδάκι για εκει, και θα ηταν ανετα η θα επρεπε να στριμωχτουμε λιγάκι για να έρθει σε αυτο το επίπεδο του budget?
Υπολογίζοντας παντα
Ενοικίαση αυτοκινήτου ,Φαγητό, διαμονή, βενζίνες, κτλπ;