Ιταλία Πρώτη φορά στη Βερόνα

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Απο το αεροδρομιο πως παω εκει? Ειναι ευκολο? Θα εχω μαζι μικρο παιδι και γιαγια. Τι μας κανεις ρε volotea φετος....
Απο το αεροδρομιο πως παω εκει? Ειναι ευκολο? Θα εχω μαζι μικρο παιδι και γιαγια. Τι μας κανεις ρε volotea φετος....
Ουσιαστικά υπάρχουν 2 τρόποι για να πας από το αεροδρόμιο Marco polo στον κεντρικό σταθμό του τρένου Santa Lucia: Ο ένας είναι το λεωφορείο που πηγαίνει απο το αεροδρόμιο στην piazzale roma όπως είπε και ο makisg. Εχει κάθε 10 λεπτα σχεδόν από το αεροδρόμιο. Από την Piazzale Roma με τα πόδια περνάτε τη γέφυρα και φτάνετε στο σταθμό του τρένου. Ο δεύτερος είναι το βαπορετο της Ali laguna που ξεκινάει από το αεροδρόμιο. Αυτό της μπλε γραμμής αν θυμάμαι καλά, κάνει στάση κ Santa Lucia. Είναι κάπως πιο χρονοβόρο αλλά κ πιο ξεκούραστο.
Venice Airport Transfers - Transfer from Venice Airport to hotel

Last edited:

Ritaki8

Member
Ευχαριστω πολυ! Αραγε υπαρχει καποιος τροπος να μαθουμε αν οντως καταργηθηκε η πτηση για Βερονα απο την Volotea? Γιατι καθομαι και περιμενω μηπως κ τα βγαλει τωρα Μαρτιο-Απριλιο κ δεν κλεινω για Βενετια..

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Ευχαριστω πολυ! Αραγε υπαρχει καποιος τροπος να μαθουμε αν οντως καταργηθηκε η πτηση για Βερονα απο την Volotea? Γιατι καθομαι και περιμενω μηπως κ τα βγαλει τωρα Μαρτιο-Απριλιο κ δεν κλεινω για Βενετια..
Επίσης υπάρχουν και λεωφορεία της flixbus (αλλά και ιταλικής εταιρείας που μου διαφεύγει το όνομα) που κάνουν δρομολόγια από Marco Polo airport προς Βερόνα απευθείας. Τσέκαρε στο site της flixbus και στο rome2rio.
Όσο για αυτό που ρωτάς, αν και προσωπικά δεν το νομίζω γιατί το πτητικό έργο ανακοινώνεται έγκαιρα, κάνε αν θες ένα τηλέφωνο στο νούμερο (+30) 2111 9812 92

Last edited:

fotast

Member
Δεν χρειάζεται να μπλέξεις με Βενετία.Από το αεροδρόμιο κατευθείαν για Βερόνα με λεωφορείο.Είτε flixbus είτε itabus.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.900
Μέλη
39.600
Νεότερο μέλος
chrisdi

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom