Panos_65
Member
Τους πορτοφολάδες...Τι να προσέξουμε
Τους πορτοφολάδες...Τι να προσέξουμε
σωστοςςς8 ευρώ είσοδος ή 7 αν πάρεις το εισιτήριο από το ΝΕΤ.
Από πέρυσι τον Νοέμβριο.
Απαντάς λανθασμένα.Σε ότι αφορά τα αξιοθέατα το πάρκο Guel έχει είσοδο ή ακόμα είναι Free;
Δίνω σωστή πληροφορία.Ναι, το παρκο Guell ειναι δωρεαν!
Απαντάς ειρωνικά και έμμεσα μ'αμφισβητείς.8 ευρώ είσοδος ή 7 αν πάρεις το εισιτήριο από το ΝΕΤ.
Από πέρυσι τον Νοέμβριο.
Σου απαντώ με διάθεση χιούμορ (υπάρχει η φατσούλα)Τι να σου πω εσυ θα ξερεις καλυτερα. Αλλα εγω το πηρα απο εγκυρη πηγη.
υπάρχει και κάποιο μήνυμα που διαγράφηκε που έλεγες ότι σου την λέω μονο καιΆλλαξε πηγή.
Είμαι δυο φορές την εβδομάδα εκεί.
Δεν εχω διαθεση 11.30 το βραδυ να εχω νευρα. Συγνωμη καταλαβα λαθως οπως και εσυ γιατι δεν σου απαντησα ειρωνικα. Σου απαντησα με πληρη ειλικρινεια και αν δε το καταλαβες, σου ζηταω συγνωμη γιατι μαλλον επρεπε να το διατυπωσω διαφορετικα, αν και δεν εκανα αυτο που νομιζεις. Αυτο που ισχυει απο την μερια μου ειναι :Ερώτηση
Απαντάς λανθασμένα.
Δίνω σωστή πληροφορία.
Απαντάς ειρωνικά και έμμεσα μ'αμφισβητείς.
Σου απαντώ με διάθεση χιούμορ (υπάρχει η φατσούλα)
υπάρχει και κάποιο μήνυμα που διαγράφηκε που έλεγες ότι σου την λέω μονο και
μόνο επειδή μένω Βαρκελώνη.
Όχι φίλε δεν έχω καμιά διάθεση να στην πω,εξάλλου δεν σε ξέρω καν.
Διόρθωση στην ανακρίβεια σου έκανα και μια διάθεση χιούμορ που δεν την κατάλαβες.
Δεν είμαι απλά ένας κάτοικος Βαρκελώνης.Είμαι επίσημος ξεναγός εδώ και σίγουρα πιο έγκυρος από την οποιαδήποτε έγκυρη πηγή σου σε θέματα της
Καταλανίας.
Καλά Χριστούγεννα και καλή πρωτοχρονιά.
Το μονο σιγουρο να μην φας πανω στην las ramblas δεν ειναι και οτι καλυτερο και ειναι και πολυ ακριβα και νερο απο σουπερ μαρκετ να αγοραζετε.Καλημέρα σας και πάλι.. Από μαγαζιά θα μπορούσε να μας προτείνει κάποιος που έχει πάει μέρη για φαγητό πχ κτλ; Για ποτάκι; Τι να προσέξουμε ας πούμε.. Γενικά οποιαδήποτε πληροφορία καλοδεχούμενη
Κάνουν την ίδια διαδρομή.Εχουν καποια διαφορα μεταξυ τους ή κανουν τις ιδιες διαδρομες;