Για γλυκά Τσουρος και κρέμα γνωστά μαγαζιά υπάρχουν στην Carrer Petritxol στην Γοτθικη Συνοικία. Προσοχή τα περισσότερα κλείνουν το μεσημέρι για σιεστα. Λίνκ για λεωφορεία σου ΧΑ στο προηγούμενο μηνυμαθα εχω και τα δυο και με καροτσια και πρωτη φορα με παιδια εξωτερικο. οποτε αν γινεται αυτο βολευει.εχετε καποιο σιτε να επισκεφτώ να δω τιμές? ακομα γλυκα τελεια που θα φαμε?κρεμα καταλανα κυνηγώ χεχε
τι εννοείς?[/QUOTE]. Λίνκολν για λεωφορεία σου ΧΑ στο προηγούμενο μηνυμα
Λίνκ https://www.holabarcelona.com/tickets/barcelona-hop-on-hop-off-bus-tour[/QUOTE]τι εννοείς?
Εύκολο είναι τσεκαρε αν περνά από passeig de gracia. Και τα δύο οι όψεις τους είναι πάνω στο δρόμο.μπορει να μου πει καποιος αν γνωριζει αν βλεπεις με αυτα και το καζα μιλα και μπαλτιο δεν ειναι αναλυτικα στις διαδρομες . γενικα ειμαι καλυμενος σε ολα γιατι εχει και 90€ για δυο μερες
Εχει σταση ακριβως απεναντι απο την casa battlo μπροστα απο το ξενοδοχειο mandarin orientalμπορει να μου πει καποιος αν γνωριζει αν βλεπεις με αυτα και το καζα μιλα και μπαλτιο δεν ειναι αναλυτικα στις διαδρομες . γενικα ειμαι καλυμενος σε ολα γιατι εχει και 90€ για δυο μερες
Η Sagrada είναι εντυπωσιακή. Τώρα δε ξέρω αν θα την εκτιμήσουν τα παιδιά σου αν μπουν μέσα. Είναι ομολογουμένως μια εμπειρία να τη δεις και μόνο απ έξω, ιδιαίτερα το βράδυ. Όσες φωτογραφίες και να δεις δεν είναι το ίδιο.οκ το ειδα! 9 με 10 το βραδυ