kioftes
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Άμστερνταμ
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αυστραλία - Σίδνεϊ
Οκ Ευχαριστώ πολύ!!!
Καλησπέρα σε όλους,
οι πρίζες είναι ίδιες με της Ελλάδας; ή πρέπει να προμηθευτώ αντάπτορα;
φίλε panpan μιας και απ ότι ξέρω μάλλον είσαι μόνιμος Βαρκελώνης να ρωτήσω μιας και έρχομαι τρίτη και βλέπω γενικά βροχές καταιγίδες μέσα στη βδομάδα και θερμοκρασίες 13-14 ελαχιστη με 22-23 μεγιστη, γενικά τι παίζει από ντύσιμο; γιατί ετοίμασαμε βαλίτσα με βερμουδες και κοντομάνικα θεωρώντας ότι θα εχει παραπλήσιο με εδώ καιρο. Εχει δροσιά αρκετή; Οι βροχές είναι γενικά έντονες η γρήγορες μπόρες;
Καλά εννοείται ένα μπουφάνακι και ένα μακρύ παντελόνι μπαίνουν και το κατακαλοκαιρο για σιγουριά απλά είδα βροχές και τέτοιες θερμοκρασίες και σκέφτηκα ότι στο χωριό μου το βράδυ έπεφτε 19 και κρυώνες αν πέσει 14-15 μήπως θέλει και μακρυμάνικα για αυτο, γενικά δε κρυώνω εύκολα αλλά επειδή η κοπελιά κρυώνει να τη προετοιμάσω... Ευχαριστώ πολύΝαι σήμερα μας τα χάλασε ο καιρός.Είχε αρκετή βροχή,αλλά εγώ κυκλοφοράω με σορτσάκι.
Για καλό και κακό πάρε κανένα μπουφανάκι,αν και οι βροχές που βλέπω στην πρόγνωση θα είναι λίγες.
Μακρυμάνικα συνήθως εδώ φοράμε τον Νοέμβριο.
Πάλι καλά αν και με τόση βροχη που βλέπω έχουμε ήδη ξενερώσει πολύ. Λες και θα ανοίξουν οι ουρανοί δείχνει η πρόγνωση από πέμπτη ως Σάββατο οπότε σκέφτομαι ότι αν βρέχει ακατάπαυστα θα ναι πόλυ δύσκολο να γυρίσεις το οτιδήποτε. Πολύ κρίμα γιατί θέλαμε να δούμε τη πόλη ηλιόλουστη και μάλλον δε θα το πετύχουμε ούτε μέρα όπως το βλέπωΚοίτα να σου πω,δεν είμαι και ο ποιο κατάλληλος να σου πω για το κρύο γιατί τον χειμώνα
που βγάζει το κρύο εγώ σκεπάζομαι με σεντόνι.Αλλά ας έχει η κοπελιά μια ζακέτα μαζί της.
Σε γενικές γραμμές δεν έχει κρύο.
Αναλόγως την περίπτωση. Το ταξί πάντως είναι προσιτό. Είναι μία εναλλακτική για μετακίνηση.Για τις μετακινήσεις μας είναι καλύτερα να περνούμε ταξί;
Υπάρχουν αλλά αν θυμάμαι καλά, έχουν μία μικρή επιβάρυνση.Υπάρχουν ταξί 6 ατόμων;ή να βγάλουμε την Barcelona Card;
Από εκεί που σας ενδιαφέρει περισσότερο.Από που άραγε να αρχίσουμε την ξενάγηση