katerina21
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΜΑΛΔΙΒΕΣ
Η Βαρκελώνη είναι μια μαγική πόλη και θα περάσετε υπέροχα. Εγώ ενθουσιάστηκα με τη Γοτθική συνοικία, τη γειτονιά El Born, το πάρκο Ciutadella, την αγορά Boqueria (πάνω στη Rambla), το Port Vell, την βόλτα με το τελεφερίκ και ποδηλατάδα στην Μπαρτσελονέτα.Καλησπέρα παιδιά,είμαι καινούριος στο forum και θα ήθελα να ζητήσω την βοήθεια σας γιατί σε 2 μέρες φεύγω για επταήμερες διακοπές στην βαρκελώνη με την κοπέλα μου.Το σπίτι που θα μείνω το έχω βρει απο airbnb είναι στο κέντρο 2 λεπτά από την ramblas.Τι εισιτήριο αξίζει να βγάλω για τις μεταφορές και απο πού θα το βγάλω?Το μουσείο του juan miro αξίζει(γενικά δεν είμαστε πολύ των μουσείων).Το poble espanyol,το museu de cera και το Museu maritim αξίζουν μία επίσκεψη?Επίσης σκεφτόμαστε να πάμε και καμιά εκδρομή είτε σε girona-figueres είτε σε tossa del mar λόγω παραλίας,εσείς τι προτείνετε?Τέλος θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια καλά μέρη για φαγητό και να μου πείτε αν είναι καλύτερο να πάρω κάρτα sim απο εκεί η να πάω με την δικιά μου με τις γνωστές χρεώσεις περιαγωγής?Ευχαριστώ εκ των προτέρων!