Έχω εκπλαγεί !!!!Δεν το πρόσεξα μέχρι σήμερα.!!!Μια χαρα αγγλικα μιλανε ολοι, δεν θα εχεις κανενα προβλημα.
.τρομερόοο..!!! ετσι??....οταν ξαναρθω εκει...ελπιζω σύντομα θα σου πω εγώ κ. 100αρη..Έχω εκπλαγεί !!!!Δεν το πρόσεξα μέχρι σήμερα.!!!
Αν μου πεις τ'όνομα της μπορώ να σου δώσω τα στοιχεία της.και ηταν σουπερ ομως και η ξεναγος ηταν ολα τα λεφτα!
Την λένε Λυδία,είναι όντως παντρεμένη με Έλληνα ξεναγό,αλλά δεν κάνει ξεναγήσειςμηπως ονομαζεται Λινα
Σωστά υποθέτεις.Ξεναγος και εσυ να υποθεσω;
Ευχαριστω ιδιαίτερα!Σου αρκουν οι 6 ημερες, εμεις την ειχαμε επισκεφτει το Πασχα του 2011 για 5 ημερες με γκρουπ και ηταν σουπερ ομως και η ξεναγος ηταν ολα τα λεφτα!Παντως αν θελησεις να κλεισεις προσωπικη ξεναγηση μαζι της μπορεις να την βρεις βλεπεις ζει μονιμα εκει. Βασικα αν επικοινωνησεις με τον Ζορμπιδη μπορει να σου δωσουν τα προσωπικα της στοιχεια!
Μην παραλειψεις μια εκδρομουλα στο θεματικο παρκο Port Aventura 1 ωρα μακρυα απο την Βαρκελωνη με τρενο πηγαμε εμεις, στην περιοχη Costa Dorada!Πραγματικα αξιζει τον κοπο!
Επισκεφτηκαμε και το Τιμπινταμπο αλλα δεν αξιζει μια μπροστα στο αλλο!
Για οποιαδηποτε επιπλεον πληροφορια πες μου
Δεν το εχουν καθολου το σπορ αυτο!!!!!Μια χαρα αγγλικα μιλανε ολοι, δεν θα εχεις κανενα προβλημα.