• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ισπανία Πρώτη φορά στη Βαρκελώνη

panpan

Member
Πίστεψε με ήξερα ότι ήσασταν εσείς.Διαίσθηση,γι'αυτό σας μίλησα και σας είχα δει
στο αεροδρόμιο. :)
Θα σου στείλω με πμ το τηλ για να τα πούμε αύριο.

Lida1984

Member
Καλησπέρα σας και πάλι:)
Καλή εβδομάδα και καλό μήνα:)
Την Παρασκευή πετάω επιτέλους για την πανέμορφη Βαρκελώνη και θα παρακαλέσω θερμά αν κάποιος γύρισε πρόσφατα να μου δώσει μια ιδέα για μαγαζιά για φαγητό και μπαράκια. Επιπλέον θα ήθελα να ρωτήσω ΄το απλό εισιτήριο συγκοινωνίας πόσο κοστίζει; Γιατί εμείς πήραμε ήδη την bcn card για 5 μέρες αλλά μετά έχουμε άλλες 3 μπροστά μας μέχρι να επιστρέψουμε;; Τι μας συμφέρει περισσότερο; να πάρουμε μία 3ημερη ας πούμε η απλά εισιτήρια;; Χίλια χίλια ευχαριστώ για όλα.

alex-angel

Member
Καλησπερα θα σου στειλω εγω αργοτερα. Παντως μην αγχωνεσαι εχει ωραιο φαγητο . Το εισητηριο αν θυμαμαι καλα εχει 2.15

alex-angel

Member
Λοιπον αν και αρρωστησα οταν πηγα αυτο δε με αφησε να μη γοητευτω απο αυτη τη πολη. Για μπαρακια δε μπορω να σου πω γτ οπως καταλαβαινεις δεν ημουν σε θεση να παω. Απο φαγητο φαγαμε στο el chipitin de monchos τελεια παελια. Μετα φαγαμε ωραια ταπας sta sagardi στη born. Γενικα αυτη η περιοχη μου αρεσε πολυ κ εκει θα βρεις διαφορες επιλογες για φαγητο κ ποτο. Επισης ωραιο φαγητο ενα βραδυ στο quinze nuits στη πιατσα real. Γενικα εχει παρα πολυ ωραιο φαγητο..μεχρι κ ενα μεξικανικο απεναντι απο sagrada familia .

Aaaa και να πιεις κρασι κ μπυρα . Τι κρασια ωραια!!!!!! Μακαρι να τα καταφερω να ξαναπαω φετος με τα παιδια μαζι.... να δω κ το Παναγιωτη που του χρωσταω πολλα αλλα λογω της αδιαθεσοας μου δε καταφερα να τον συναντησω

Last edited by a moderator:

alex-angel

Member
Τα ταπας τα ειχε 1.90 το ενα. Απο φαγητο με σαλατα. Μεριδες 2 κρασι κ γλυκα 2. 45 ευρω σε αυτο που σου λεω στη πλατεια ρεαλ. Γενικα ηταν καλες τιμες

Γενικα δεν ειναι ακριβη. Τα πιο πολλα χρηματα φευγουν για να δεις τα μουσεια κ τα αξιοθεατα.

Last edited by a moderator:

Lida1984

Member
Καλημέρα και χίλια ευχαριστώ για τις πληροφορίες που τόσο απλόχερα μου δίνετε..
Την Παρασκευή πετάμε:):):)
Θέλω να ρωτήσω αυτή τη φορά αφού φτάσουμε με το καλό στο αεροδρόμιο με ποιο μέσο φτάνουμε στην πόλη; Εμείς έχουμε αγοράσει ήδη την bcn card για 5 μέρες και θα την παραλάβουμε από το αεροδρόμιο. Έχω φοβηθεί λίγο για το πως θα συνεννοηθούμε μια που δεν μιλάνε αγγλικά και εμείς από ισπανικά δεν έχουμε καμία ιδέα. Και κάτι άλλο για να μπουν 2 ενήλικα άτομα στη Sagrada Familia τι κόστος έχει;;; Καθώς και για τα 2 σπίτια του Gaudi;;; Αξίζει να τα δούμε και τα 2 σπίτια ή σε κάποιο απλά να το περιεργαστούμε απέξω;;
Χίλια συγνώμη σας έχω ζαλίσει το ξέρω αλλά επειδή είστε γνώστες τα φώτα σας είναι άκρως χρήσιμα:icon_redface:

alex-angel

Member
Με τη καρτα μπορεις να παρεις το τρενο που σου καλυπτει. Εγω πηρα το aerobus το οποιο ειναι πολυ γρηγορα ανετα κ ευκολα φτανεις στο κεντρο. Μη φοβασαι για τη συνεννόηση καλη καρδια ολοι κ το βρισκετε,στο αεροδρομιο ξερουν αγγλικα αλλα κ στη πολη υπαρχει καλη διαθεση απο παντου. Στη sagrada ειναι 15 ευρω το ατομο μονο για τη Βασιλικη. Τα σπιτι εγω ειδα το batlo μονο γτ το pedrera το ειχαν κλειστο για συντηρηση. Η τιμη ηταν 16 ευρω το ατομο.

chris7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Φυσικά θα πας και στο πάρκο του Gaudi (Park Güell) το οποίο είναι δωρεάν.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom