romantic woman
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΙΑΠΩΝΙΑ
Μιά που αναφέρθηκες στον έλεγχο στο αεροδρόμιο(μιλάμε για την επιστροφή όταν πρόκειται να ταξιδέψει κανείς απο Τελ Αβιβ προς Ελλάδα)ένας τρόπος για να γλυτώσετε τις πολλές ερωτήσεις είναι να δηλώσετε ότι δεν ξέρετε Αγγλικά οπότε σας περνάει ο υπάλληλος μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή 2,3 μόνο ερωτήσεις μεταφρασμένες στα ελληνικά πχ αν κάποιος σας εδωσε να μεταφέρετε κάτι στις αποσκευές σας ,αν έχετε αιχμηρά αντικείμενα ...πατάτε κουμπιά ναι οχι κλπ και ξεμπερδεύετε.Αυτό το σκέφθηκα όσο περιμέναμε στην ουρά...κατ αρχάς επειδή είμασταν γκρουπ ζήτησαν από την αρχηγό κάποιες επεξηγήσεις και μετά ρωτησαν ποιός ξέρει αγγλικά και πήγαν τυχαία δύο άτομα απο το γκρούπ ώστε να διασταυρώσουν τις πληροφορίες που έδωσε η αρχηγός!Όχι δεν χρειάζεται βίζα! Πήγα πέρσυ 2 φορές!!! Μια φορά στο Purim και μια φορά στο pride!!! Απο ενα 4ημερο και τις 2 φορές. Δυστυχώς και τις 2 φορές κάναμε μονοήμερη στην Ιερουσαλήμ. Θα έμενα όμως ένα βράδυ σίγουρα είναι μαγικά! Ειλάτ θέλω να παω κάποια άλλη φορά ... μέναμε σε Airbnb για πιο οικονομική λύση. Τα ξενοδοχεία απλησιαστα! Και η κάρμελ μάρκετ για φαγητό και για αγορές καθημερινή επίσκεψη! Για σπα στην νεκρά θάλασσα μου έχουν πει είναι υπέροχα ...! Καλο ταξίδι και καλά να περάσεις!
** το κονέ με έναν που δουλεύε στο αεροδρόμιο μας γλίτωσε την πολύωρη ουρά αναμονής για έλεγχο... μας πήγε απο την ταχεία κυκλοφορία ολο αριστερά! Να ναι καλα το wifi στο αεροδρόμιο και τα apps...!!! Θυμήθηκα την Κούβα και φουντωσα παλι!!! Αχχαχαχα
Μετά κανονικά όλοι "υποστήκαμε"τον κανονικό έλεγχο(ας μη το πω ανάκριση-όπως όοολοι όσοι ασχέτως γκρουπ περίμεναν για να πάμε για τσεκ ιν...
Ρωτούσαν πρώτα αν ξέρεις η όχι αγγλικά..μια κοπέλα μπροστά μας την είχαν πάνω απο μισή ώρα!!!,αγχώθηκα...
Προηγήθηκε μιά κυρία που δεν ήξερε αγγλ και ξεμπέρδεψε γρήγορα οπότε όταν ήρθε η σειρά μου τοπαιξα κι εγώ no no english,χιχιιχ και ξεμπέρδεψα με 2 ερωτήσεις μόνο που απο το άγχος παραλίγο να πατήσω ναι -εκεί που ελεγε δεχτήκατε απο΄κάποιον ξένο να μεταφέρετε κάτι στις αποσκευές σας;-
Last edited: