varsa
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- far away
συμφωνω κι εγω μαζι σου, απολυτα. ειμαι κι εγω σαν εσενα αλλα βλεπω οτι ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη... Πρεπει να μαθουμε να ειμαστε ανθρωποι πρωτα απ' ολα και ισως αν το μεταφερουμε αυτο στην επομενη γενια, η μεθεπομενη να γινει καλυτερη... Προσπαθεις να βοηθησεις καποιον σημερα και ολοι νομιζουν οτι καποιο συμφερον κρυβεται πισω απο τις πραξεις σου. Τους παλιους δεν τους αλλαζουμε πια. τους νεους πρεπει να στοχευουμε και ολους οσους μας πλαισιωνουν, γιατι οτι δινεις παιρνεις.... αν οχι αμμεσα, καποια στιγμη θα το καταλαβουν και θα σου δωσουν... (p.s. ο Δημητρης πιστευω οτι θα ηταν απο τους τελευταιους εδω μεσα που θα ειρωνευονταν)Να το πω πιο απλά. Όταν ζούσα στην Αθήνα έμενα στη Νέα Σμύρνη. Ξεχώριζα τα σκουπίδια μου από τα χαρτιά και γυαλιά, τα φόρτωνα στο αυτοκίνητο και τα πήγαινα στους ειδικούς κάδους στο δήμο Παλαιού Ψυχικού που ήταν ο μόνος που εκείνη την εποχή ξεχώριζε τα σκουπίδια. Πόσοι Αθηναίοι πιστεύετε ότι το έκαναν; Δεν κατέβαινα ποτέ στο κέντρο με το αυτοκίνητο παρά μόνο με το λεωφορείο και το μετρό. Δεν πήρα ποτέ κλήση για παράνομο παρκάρισμα γιατί άφηνα το αυτοκίνητο εκεί που έπρεπε και παρκαρισμένο όπως έπρεπε, όχι να πιάνω 3 θέσεις πάρκιν. Δεν φταίνε οι άλλοι Έλληνες, εμείς όλοι φταίμε για το τι γίνετε σήμερα στους δρόμους και στις πλατίες των πόλεων μας, εμείς φταίμε που τα μπουζούκια είναι γεμάτα και όλοι ξέρουν την Τούλα Μουστοξύδη (τυχαίο όνομα) της εθνικής οδού αλλά αγνοούν τον Ιονέσκο. Εμείς φταίμε που ακούμε τα δελτία ειδήσεων να μας πασάρουν μπούρδες ότι όποιος μπεί στο ιντερνετ αναγκαστικά κατεβάζει πορνογραφικό υλικό. Εμείς φταίμε που πιστεύουμε ότι είμαστε λαός χαρισματικός από μόνος του και δεν χρειάζετε να κάνουμε τίποτα για να φτιάξουμε τα πράγματα γύρω μας.