• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πρόταση για νέα θεματική ενότητα με τίτλο ταξιδεύοντας στο νομό μου ή ταξιδεύοντας στ

MARCANGELO

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ιαπωνία πακέτοοο...
H πρόταση έχει να κάνει με τα εν Ελλάδι ταξίδια μας και την αναζήτηση πληροφοριών για κάποιο μέρος
Θα μπορούσε λοιπόν να υπάρχει μία θεματική ενότητα με τίτλο ταξιδεύοντας στο νομό μου και εκεί ο καθένας που ζει ή κατάγεται από μία περιοχή να μας ...ξεναγεί με το μάτι της εντοπιότητας, σε μέρη, κουτούκια και μπαράκια που δε φτάνουν οι σελίδες ενός τουριστικού οδηγού και οι ιστορίες ενός απλού ταξιδιώτη....:rolleyes:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Καλή ιδέα και έτσι θα μπαίνουν τακτοποιημένα οι πληροφορίες για κάθε νομό..
θα ειναι ευκολία και στο ψάξιμο..
ολοι μας κατι ξέρομε που μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο για τους ταξιδιώτες..
καλό θα ειναι να αναφερόμαστε αυστηρά στον αναφερόμενο νομό ώστε οι πληροφορίες να μην μπερδεύονται ..

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Στην Κρήτη τους έχουμε ξεχωρίσει ήδη
Νομιζω οτι εχουμε εξαντλησει ολα τα θεματα......σε οτι αφορα τη Κρητη, θα μεταφερθουνε ολα στην καινουργια ενοτητα ?????
Μα ηδη βλεπουμε πληροφοριες για καθε γεωγραφικο διαμερισμα, της Ελλαδας

pattyyy

Member
Επόμενο Ταξίδι
χμ...
Ταξίδι-Όνειρο
νότια αφρική
Πολύ ωραία και χρήσιμη ιδέα!

MARCANGELO

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ιαπωνία πακέτοοο...
Κλικάροντας στις επιλογές προορισμού στα νησιά Αιγαίου υπάρχουν μόλις 11 ιστορίες, για Θεσσαλία 3 και πάει λέγοντας, οπότε πιστεύω ότι η ύπαρξη μίας θεματικής ενότητας που ο καθείς να μπορεί να μας ξεκλειδώσει τις άγνωστες πτυχές του νομού του ή της πόλης του να ήταν ότι το καλύτερο

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Κλικάροντας στις επιλογές προορισμού στα νησιά Αιγαίου υπάρχουν μόλις 11 ιστορίες, για Θεσσαλία 3 και πάει λέγοντας, οπότε πιστεύω ότι η ύπαρξη μίας θεματικής ενότητας που ο καθείς να μπορεί να μας ξεκλειδώσει τις άγνωστες πτυχές του νομού του ή της πόλης του να ήταν ότι το καλύτερο
Και για την Αθήνα υπάρχουν 2 ιστορίες μόνο. Τι θα πει αυτό? Οι ιστορίες απουσιάζουν, γιατί η Ελλάδα για τους περισσότερους δεν είναι ταξιδιωτικός προορισμός, ή τουλάχιστον όχι τέτοιος που να σηκώνει γράψιμο ιστορίας.
Τι να κάνουμε δηλαδή, αφού δε βρήκαμε ταξιδιώτες να γράψουν για ένα μέρος, να βάλουμε τους ντόπιους να τα γράψουν?
Μήπως τότε το travelstories χάνει το στόχο του (καθώς πλέον δε μιλάμε για ταξιδιωτικές ιστορίες, ούτε καν για ταξιδιωτικές πληροφορίες)? Ο κάθε υποψήφιος τοπικός ανθυποπαράγων θα βρει ευκαιρία για προβολή, και τόνωση του τοπικιστικού - σοβινιστικού ηθικού των συντοπιτών του. Ίσως να ακολουθήσουν και τοπικές επιχειρήσεις που θα έρθουν στο forum για να προβληθούν ως καραψαγμένες - ίσως κάνοντας και 20-30 άσχετα post πιο πριν για ξεκάρφωμα.

Προσωπικά πιστεύω ότι έχουμε ήδη μπόλικο "περιεχόμενο" από Ελλάδα. Περισσότερο απ' όσο θα ήθελα εγώ τουλάχιστον.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Θα κάνομε κόντρες με το "Μενουμε Ελλάδα"
Εμένα θα με πιασουν τα σωβινιστικά μου και θα σας ταράξω με τα χανιά τα τσίπουρα, τους βοσκούς,τις στάνες,τις στάκες,τα πανηγύρια και ο taver θα βγάλει την μπέμπελη..:D:D
Ασε που θα βγεί το "rethimno" να μαγειρευει live τις σπεσιαλιτέ του τόπου της,θα έχομε άλλα προβλήματα ...(εγώ φταίω που εισαι νοικοκυρά)?
Μεταξύ μας και εγώ προτιμώ περισσότερο "κόσμο" αυτο ειναι που με συναρπάζει,αλλα καλό θα ειναι να έχομε και ενα "κομμάτι του εαυτού μας" σε αυτό το φόρουμ..

Aria_C

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στ' αυγά μου :(
Ταξίδι-Όνειρο
Υποσαχάρια Αφρική
Taver, συμφωνώ μαζί σου κατά το μεγαλύτερο μέρος. Έχεις δίκιο ότι μία τέτοια πρόταση αν υιοθετούνταν, το πιθανότερο να οδηγούσε σε αυτό που λες.
Διαφωνώ όμως με την τελευταία πρόταση. (Εκτός και αν δεν κατάλαβα το πνεύμα με το οποίο έχει γραφτεί). Η Ελλάδα ήταν, είναι και θα είναι ταξιδιωτικός προορισμός για πολλούς και είναι χρήσιμο να υπάρχουν πληροφορίες για όσους ενδιαφέρονται να επισκεφθούν ένα μέρος. Ποιος είπε ότι τα ταξίδια πρέπει να είναι μόνο στο εξωτερικό;

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Τα πράγματα είναι απλά. Όποιος νιώθει ότι έχει κάτι να γράψει για τον τόπο του, ανοίγει μια ιστορία και το κάνει, ή ένα θέμα στην αναζήτηση πληροφοριών. Υπάρχει ήδη αυτή η δυνατότητα. Δεν βλέπω γιατί πρέπει να γεμίζουμε ενότητες.

MARCANGELO

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ιαπωνία πακέτοοο...
Δεν είναι ταξιδιωτικός προορισμός η Ελλάδα; έλεος δηλαδη
Αν μάλιστα δε σήκωνε γράψιμο ιστορίας δε θα είχε τόσες γραμμένες στο φόρουμ, απλά συμφωνώ ότι το εξωτερικό και ειδικά οι εξωτικοί προορισμοί είναι πιο πιασάρικοι....
Αυτό όμως δεν αναιρεί από το χαρακτήρα του travelstories να υπάρχουν και αυτές εκτός κι αν ονομάζεται foreign travelstories και δεν το ξέρω.
Προσωπικά έχω πραγματικά απολαύσει πολλές ιστορίες για το Νεπάλ ή την Ιαπωνία αλλά όταν έψαχνα για τη Σκύρο που πήγα φέτος τζίφος και δε σου κρύβω ότι η ιστορία της Έρσης για τη Λήμνο θα είναι για μένα οδηγός για το επόμενο καλοκαίρι(τα ευχαριστώ που έλαβε το αποδεικνύουν).
Με λίγα λόγια η πρόταση έγινε προς βελτίωση και πλουραλισμό του σάιτ(μία επιπλέον ενότητα είναι ένα κλικ παραπάνω,όχι βάρος), τώρα αν σε αυτό εσύ βλέπεις κίνδυνο τοπικιστικών παρεμβάσεων πιστεύω ότι κυνηγάμε φαντάσματα αλλά το σέβομαι σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δε μπορεί να φιλτραριστεί( με αυτή τη λογική δε θα έπρεπε να υφίστανται σχόλια στο booking ή στo trivago υπό το φόβο έμμεσης διαφήμισης). Σα μία πρόχειρη λύση για αυτό θα μπορούσα να προτείνω να μπορούν να γράψουν στη συγκεκριμένη ενότητα μέλη με πάνω από 50 μηνύματα ιστορικό προς αποφυγή ...αλεξιπτωτιστών
Εκεί όμως που θα διαφωνήσω κάθετα είναι ως προς την ύπαρξη΄'μπόλικων' ιστοριών για την Ελλάδα.
Δεν αντιλέγω από ότι φαίνεται στο σάιτ ο Έλληνας δε πολυγράφει ιστορίες για την πατρίδα του (ποτέ δεν είναι αργά), διψάει όμως να ακούει΄κάτι εξάλλου που φαίνεται κι από την τεράστια επιτυχία των τηλεοπτικών εκπομπών ''Μένουμε Ελλάδα"" και ''Γυρίσματα"".
Ευχαριστώ

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403
Νεότερο μέλος
snapthreads9

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα